Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

SolarEdge 7 kW Växelriktare

sct-sv-7kw
sct-sv-7kw

SolarEdge 7 kW Växelriktare

Artikelnummer: sct-sv-7kw
  • 7 kW
  • Enkel att installera
  • Internetuppkoppling
18450 kr
Från 422 kr/månad

Begär offert

Beställningsvara 5-10 dagar

Beskrivning
Detaljer

3-fas Växelriktare från SolarEdge

SolarEdge växelriktare är särskilt utformad för att enkelt kunna användas med en optimerare. Den är liten och lättviktig, med enkel installation. Den inbyggda övervakningen på panelnivå gör att du snabbt och enkelt ser om något skulle vara fel. Koppla upp den med trådlöst internet eller med Ethernet för enklare hantering.

En växelriktare är ett krav när man köper solpaneler, och används för att omvandla likströmmen från solcellerna till växelström som du använder i vägguttaget. En annan av växelriktarens viktiga uppgifter är att se till att du får ut mesta möjliga el av god kvalitet. I växelriktaren finns uttag för “Maximum Power Point tracker” som gör att du kan få ut största möjliga effekt av de solpanelerna som är kopplade till den.

Vilken växelriktare ska du välja?

Växelriktare kommer i flera olika storlekar, och i förhållande till solcellsanläggningen ska det helst vara underdimensionerat med 10-20%. Exempelvis om solcellspanelen har en toppeffekt på 5 kW, då ska du helst ha en växelriktare på 4 kW. Anledningen till att det ska vara underdimensionerat är på grund av att ett solcellssystem sällan producerar enligt sin toppeffekt på grund av vinkeln till solen, m.m.

Teknisk Information

Generellt    
Garanti 12 års produktgaranti
Märke Solar-Edge
Produkttyp Solpaneler
Enhet    
Dimensioner höjd mm 16.4
Dimensioner bredd mm 191
Dimensioner längd mm 315
Betalning & Leverans

Våra betalningsmetoder

Kortbetalning

När du betalar med kort kan du känna dig trygg då vi använder oss av 3-D Secure teknologin som är utvecklas av Visa och Mastercard. Med denna teknologin identifieras kortinnehavaren online och överföringen krypteras, så att ingen obehörig kan komma åt dina uppgifter. Dina kortuppgifter hanteras av Nets och uppfyller kraven för PCI-DSS.

Förskottsbetalning

Vill du använda dig av förskottsbetalning, skickar vi dina varor när din betalning har registrerats på vårt konto. Det tar ca 2-3 bankdagar från det att du betalat tills betalningen når oss. Kom ihåg att ange ditt namn och ordernummer när du betalar till vårt bankgiro-konto.

Svea Ekonomi - faktura

Väljer du att betala mot faktura, har du 14 dagars betalningsvillkor. För att handla mot faktura, behöver du vara 18 år samt vara registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige. När du lämnat dina personuppgifter i kassan, kommer en kreditprövning utföras. I vissa fall innebär det att en det tas en kreditupplysning och då skickas en kopia hem till dig.

Svea Ekonomi - delbetalning

Genom Svea Ekonomi har du möjlighet att delbetala ditt köp genom att teckna ett kreditavtal. I kassan kryssar du för den betalningstid som passar dig bäst och du kan alltid betala ditt köp i sin helhet närsomhelst innan förfallodag. När du lämnat dina personuppgifter i kassan, kommer en kreditprövning utföras. I vissa fall innebär det att en det tas en kreditupplysning och då skickas en kopia hem till dig.

Exempel:

  • Delbetala 3 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 195 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 6 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 295 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 12 månader - ränta 0%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 18 månader - ränta 9,5%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.
  • Delbetala 24 månader - ränta 9,5%, uppläggningsavgift 395 kr, aviseringsavgift 35 kr.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 395 kr, aviavgift 35 kr: 16,43 %. Den totala kostnaden blir 10 815 kr.

Här kan du kan läsa mer om de allmänna villkoren.

Här kan du läsa våra detaljerade betalningsvillkor.

Leverans

Produkten skickas till utlämningsställe.

Normal leveranstid 3-5 arbetsdagar.

Vid avvikande leverans, anges status under köpknappen.

Andra som har tittat på produkten har också tittat på