Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Halogenvärmare

Utevärme i form av halogenvärmare eller halogenlampor genererar både värme och ljus till din uteplats. Förläng sommarsäsongen med en portabel eller monterad halogenvärmare och få bättre användning av din uteplats. På Polarpumpen hittar du kvalitativa och hållbara halogenvärmare i olika modeller för dina behov.

Förläng utesäsongen med halogenvärmare

Svenska somrar är inte alltid pålitliga. Ibland slår kylan snabbt och kvällar som tänkts spendera på uteplatsen måste snabbt flyttas in. Förbered dig för kyliga kvällar och undvik en förkortad utomhussäsong genom att skaffa dig utevärme. Halogenvärmare är för dig som gärna vill att din värmekälla även ska fungera som en lampa, och som vill ha en energismart och kostnadseffektiv lösning.

Fördelar med halogenvärmare

Med en halogenvärmare får du inte bara värme utan även ljus till din uteplats. En halogenlampa är därmed ett kostnadseffektiv alternativ för dig som vill ljusa upp din altan eller balkong samtidigt som du får en mer behaglig värme. Idag finns det halogenvärmare i många olika modeller och för olika behov. Vare sig du vill ha en stående värmekälla eller montera din halogenvärmare på väggen så finns det ett alternativ för dig.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!