Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Infravärmare

En infravärmare låter dig värma upp din uteplats snabbt och effektivt, så att du kan spendera längre tid utomhus. Infravärmare är många gånger mer effektiva och skapar mer värme än andra terrassvärmare och är därför ett populärt val bland många idag.

Varför ska jag välja en infravärmare?

Infravärmare fungerar annorlunda jämfört med andra former av utevärmare. Den infraröda strålningen värmer nämligen inte upp luften i sig, utan värmer enbart den eller de ytor som träffas av dess strålar. Strålningen är helt ofarlig och går rakt in i textilier och människor som värms upp inifrån. Detta leder till en mycket effektiv och snabb uppvärmning vilket många tycker är positivt under kyliga sommarkvällar, då kylan kan komma snabbt.

Infravärmare i olika modeller, för olika behov

Du kan hitta infravärmare i såväl stående som monterad modell och bör välja den som passar din uteplats bäst. Har du ett mindre utrymme för din värmare finns det väggmonterade infravärmare som du kan vinkla så att värmen riktas dit du vill ha den. En stående infravärmare passar bra när du har mer utrymme och vill ha möjlighet att flytta på din värmekälla.

Filtrera

1969kr
3289kr

veito

(5)

1700W
2500W

Sortera

5 Produkter

Veito Aero 2500 Infravärme

Leveranstid 2-4 veckor

Veito CH1800RE Infravärme

Leveranstid 2-4 veckor

Veito Blade S 2500 Infravärme

Leveranstid 2-4 veckor

Veito Blade 2000 Infravärme

Topptestad

Veito

Blade 2000 Infravärme

2 799 kr

Leveranstid 2-4 veckor

Veito Aero S 2500 Infravärme

Leveranstid 2-4 veckor

Du har sett alla 5 produkter