Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Tillbehör för värmepumpsberedare

Skydda din varmvattenberedare med rätt tillbehör för att förlänga dess livstid och bibehålla prestanda, garanti och funktion.

Tillbehör till din varmvattenberedare

Söker du efter tillbehör till din värmepumpsberedare eller varmvattenberedare? Komplettera din produkt med exempelvis filter, golvstativ och täckplåt som skyddar din beredare och bibehåller garanti och kvalitet.

Olika tillbehör för olika behov

Vid installation inser man ofta att vissa tillbehör behövs. Det bästa är att göra ett komplett köp redan från början så att man är väl förberedd vid installation. Exempel på produkter som kan behövas är en luftfilterbox med medföljande filter som behövs för garantin ska gälla. Andra bra tillbehör kan vara ett golvstativ. När vattenröret kommer upp ur exempelvis golvet kan du behöva ett stativ till din varmvattenberedare. Vill du, så kan du också komplettera med täckplåt om du vill undvika insyn under beredaren.

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!