Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Mellan varmvattenberedare 100 liter

En varmvattenberedare på runt 100 liter räcker ganska långt. Det går att duscha, tvätta händer och diska. Dessa varmvattenberedarna av mellanstorlek är också enkla att placera i lite mindre utrymmen, eller kanske under diskbänken.

Varmvattenberedare för ett mellan-behov

I den här gruppen finns lite olika modeller. Vissa monteras på väggen, andra kan placeras under diskbänken. Det som förenar dessa är volymen på runt 100 liter. En volym som räcker långt i exempelvis fritidshus och små hus.

Varmvattenberedare för små hus

I ett mindre hus kan en varmvattenberedare på 100 liter räcka riktigt långt. Varmvattenberedare i hus är ofta överdimensionerade och det är sällan deras kapacitet utnyttjas. Med en varmvattenberedare på 100 liter finns det gott om vatten för en varm dusch, men man kan kanske inte duscha en hel familj på raken. En varmvattenberedare på 100 liter är ett smart val för dig som inte vill värma en massa vatten i onödan, och på så vis spara pengar.

Varmvattenberedare i sommarstugan

I fritidshus och sommarstugor vistas ibland stora delar av släkten eller flera familjer samtidigt. Då kanske det inte räcker med de allra minsta modellerna av varmvattenberedare. En varmvattenberedare på runt 100 liter räcker långt och kan erbjuda dusch för ett par personer i rad. Samtidigt går det ganska fort att värma upp tanken på ca 100 liter igen, om vattnet skulle ta slut.

» Varmvattenberedare för sommarstugor och fritidshus

Filtrera

nibe

(1)

C

(1)

Koppar

(1)

Endast snabbleverans

(1)

Sortera

1 Produkt

Nibe Compact 100 Koppar Varmvattenberedare

Nibe

Compact 100 Koppar Varmvattenberedare

Elvarmvattenberedare 100 liter

Storsäljare från NIBE

Passar under köksbänken

12 148 kr

Se priset!

Du har sett alla 1 produkter