Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Mindre varmvattenberedare 80 liter

En mindre varmvattenberedare på runt 80 liter kan räcka förvånansvärt långt. Det kan räcka till en dusch eller två, handtvätt och disk. Dessa varmvattenberedarna med en mindre storlek erbjuder också en smidig placering och funkar i mindre utrymmen och även under diskbänkar.

Varmvattenberedare för ett mindre behov

Varmvattenberedare på 80 liter kan monteras på väggen och vissa modeller finner också sin naturliga plats under diskbänken. Det är lätt att hitta en varmvattenberedare som passar just ditt utrymme och som samtidigt erbjuder en varmt vatten som räcker ganska långt.

Varmvattenberedare för mindre hus

I ett mindre hus med en eller kanske två boende räcker en varmvattenberedare på 80 liter riktigt långt. Det räcker till en dusch eller två. Och det finns varmt vatten för handtvätt och disk.

I många hus står stora varmvattenberedare med en onödigt stor kapacitet. Vatten värms och lagras, vilket kostar en hel del pengar. För det mindre hushållet kan en varmvattenberedare på 80 liter räcka och pengarna som sparas kan läggas på roligare saker.

Varmvattenberedare för fritidshus

En varmvattenberedare på 80 liter kan också vara ett bra val i sommarstugor eller fritidshus där det är lite ont om utrymme för en stor varmvattenberedare, samtidigt som man vill att det varma vattnet ska räcka till ett par snabba duschar.

Filtrera

tesy

(1)

Attefallshus & friggebod|Sommarstuga & fritidshus

(1)

Sortera

1 Produkt

Tesy BiLight Slim 50L Varmvattenberedare

Tesy

BiLight Slim 50L Varmvattenberedare

Varmvattenberedare på 50 liter

Kompakt & smidig

Energisnål

1 599 kr

Tillfälligt slut

Du har sett alla 1 produkter