Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Mindre varmvattenberedare 80 liter

En mindre varmvattenberedare på runt 80 liter kan räcka förvånansvärt långt. Det kan räcka till en dusch eller två, handtvätt och disk. Dessa varmvattenberedarna med en mindre storlek erbjuder också en smidig placering och funkar i mindre utrymmen och även under diskbänkar.

Varmvattenberedare för ett mindre behov

Varmvattenberedare på 80 liter kan monteras på väggen och vissa modeller finner också sin naturliga plats under diskbänken. Det är lätt att hitta en varmvattenberedare som passar just ditt utrymme och som samtidigt erbjuder en varmt vatten som räcker ganska långt.

Varmvattenberedare för mindre hus

I ett mindre hus med en eller kanske två boende räcker en varmvattenberedare på 80 liter riktigt långt. Det räcker till en dusch eller två. Och det finns varmt vatten för handtvätt och disk.

I många hus står stora varmvattenberedare med en onödigt stor kapacitet. Vatten värms och lagras, vilket kostar en hel del pengar. För det mindre hushållet kan en varmvattenberedare på 80 liter räcka och pengarna som sparas kan läggas på roligare saker.

Varmvattenberedare för fritidshus

En varmvattenberedare på 80 liter kan också vara ett bra val i sommarstugor eller fritidshus där det är lite ont om utrymme för en stor varmvattenberedare, samtidigt som man vill att det varma vattnet ska räcka till ett par snabba duschar.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!