Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Tesy Varmvattenberedare

Tesy varmvattenberedare hjälper dig att värma upp och lagra ditt tappvatten på ett energieffektivt, säkert och stilrent sätt. Med deras elvarmvattenberedare får du effektiv uppvärmning av såväl stora som små mängder vatten samtidigt som du sparar på din energiförbrukning och värnar om miljön.

Fördelar med en varmvattenberedare från Tesy

Tesy är ett företag med stor passion och lång erfarenhet av värmelösningar för hem och privatpersoner. Strävan om att vara störst på sitt område bidrar till hög teknologisk innovation och smarta lösningar som skapar stora fördelar för dig som kund. Med en varmvattenberedare från Tesy kan du förlita dig på säker och kvalitativ design som ger dig energismart uppvärmning av ditt tappvatten så att du kan njuta av värmen ännu mer.

Olika modeller av Tesy varmvattenberedare

Tesy erbjuder ett brett sortiment av varmvattenberedare i olika storlek och kapacitet. Samtliga vattenberedare är energismarta och utvecklade enligt direktiv utfärdade av EU.

BiLight - energisparande och kraftfulla varmvattenberedare

Är du ute efter en elegant varmvattenberedare som maximerar mängden varmvatten du får samtidigt som den sparar energi är en BiLight varmvattenberedare från Tesy för dig. I BiLight serien kan du hitta såväl stora som mindre vattenberedare med en kapacitet mellan 15 till 150 liter.

BiLight Slim, undermonterade varmvattenberedare och blandningsventiler

Slim-modellerna är mindre i storlek och passar för dig som behöver installera din varmvattenberedare i ett trångt utrymme. BiLight kommer även i modeller som passar för montering under skåp som är mycket enkel att montera. Tesy erbjuder även modeller i ännu större storlek för dig med ett stort behov av varmvatten och med en blandningsventil kan du få ditt varmvatten att hålla längre genom att blanda varmt och kallt vatten så att mindre energi förbrukas.

Hitta din Tesy varmvattenberedare på Polarpumpen

Oavsett om du söker en mindre varmvattenberedare för en enskild kran eller söker en helhetslösning för hela hemmet kan du finna din produkt hos oss på Polarpumpen. Vi erbjuder högkvalitativa och energismarta produkter från Tesy som effektivt värmer upp ditt tappvatten på ett sätt som är lika säkert och effektivt som det är stilrent.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!