Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Varmvattenberedare för attefallshus

Har du ett attefallshus på tomten och vill att det ska finnas tillgång till varmvatten? Vi tipsar om varmvattenberedare som passar för attefallshus.

Hur stor varmvattenberedare behöver jag för ett attefallshus?

Generellt så säger man att storleken på din varmvattenberedare beror på tre aspekter - hur mycket varmvatten ni gör av med, hur stort hushållet är samt husets förutsättningar. När det kommer till attefallshus finns det dock en aspekt till som avgör och det kan vara bristen på utrymme för att installera en varmvattenberedare. På Polarpumpen erbjuder vi ett brett sortiment av små och smidiga varmvattenberedare som går att installera ståendes, under bänk eller diskho eller på andra trånga utrymmen.

Varmvattenberedare 30 liter

En varmvattenberedare på 30 liter är utmärkt för ett attefallshus där varmvattnet ska räcka till handtvätt, disk och eventuellt någon enstaka snabb dusch. Fördelar är att tanken är så pass liten att den snabbt värms upp igen samt att de är mycket smidiga att installera på grund av den minimala storleken.

» Till varmvattenberedare 30 liter

Varmvattenberedare 50 liter

Med en varmvattenberedare på 50 liter får du tillgång till tillräckligt mycket varmvatten för handtvätt, disk och en snabb dusch. Modellerna passar utmärkt för attefallshus där några enstaka personer vistas samtidigt och vill ha tillgång till mindre mängder varmt vatten åt gången.

» Till varmvattenberedare 50 liter

Varmvattenberedare 80 liter

För dig med ett attefallshus som vill ha tillgång till dusch är en varmvattenberedare på 80 liter ett bra alternativ. Storleken på tanken är fortfarande liten och smidig att placera samtidigt som du garanterar tillräckligt med varmvatten för att räcka till en dusch. Varmvattnet räcker naturligtvis även till handtvätt och disk.

» Till varmvattenberedare 80 liter

Vi hjälper dig hitta rätt varmvattenberedare för dig

Är du osäker på vad du ska välja så får du gärna kontakta oss på 0770-777 600 så hjälper vi dig hitta en varmvattenberedare som passar dig!

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!