Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Bluewater Cleone PurityPlus Vattenrenare
Bluewater Cleone PurityPlus Vattenrenare
Bluewater Cleone PurityPlus Vattenrenare
Bluewater Cleone PurityPlus Vattenrenare

Bluewater
Cleone PurityPlus Vattenrenare

190 liter vatten per dag
Tar bort upp till 99 % orenheter
Effektiv teknik: omvänd Osmos
11 995 kr

Se priset!

Bluewater Cleone PurityPlus Vattenrenare

Cleone PurityPlus Vattenrenare

11 995 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-3 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Visste du att vårt kranvatten kan innehålla bland annat bly, läkemedelsrester, bakterier och mikroplaster? Med en vattenrenare från Bluewater slipper du detta och får istället renare och godare vatten – direkt ur kranen. Du får en smart investering för en hållbar framtid och gott vatten i stort sett helt fritt från föroreningar.
Effektiv teknik med Cleone PurityPlus
Bluewaters Cleone använder sig utav tekniken omvänd osmos och tar bort föroreningar så som klor, mikroplast, bakterier, virus, bly, kemikalier och läkemedelsrester. Det inkommande vattnet renas med förfiltrering i tre steg och ett efterfilter med aktivt kol. Filtret fångar upp det som är större än 0,0001 mikron. Utöver att vattnet mineraliseras så har PurityPlus även ett UV filter. Denna maskin är därför alternativet för dig som har höga halter av bakterier i ditt vatten. Cleone gör att du kan vara trygg med att det vatten du och din familj använder är säkert.

190 liter per dag
Cleone renar vatten i tre steg: förfiltrering, membranfiltrering och efterfiltrering. Renat vatten från Cleone samlas upp i renvattentanken och när tanken är full sätts den i viloläge. När vattennivån i renvattentanken är låg öppnar Cleone matarvattentillförseln och börjar rena mer vatten. Tack vare att vattnet ständigt cirkulerar i tanken, minskar det risken för bakterietillväxt inne i den, ett vanligt problem med andra vattenrenare. Du får upp till 190 liter renat vatten varje dag med din Cleone. Bluewater rekommenderar att filtret ska bytas minst var sjätte månad men vattenrenaren har även en så kallad vattenkvalitetsmonitor som bevakar kvalitén på vattnet, och skulle vattenkvalitén minska så tänds en lampa som informerar om att det är dags att byta filter.

Enkel installation och användning
Vattenrenaren har en låg energiförbrukning och är enkel att både installera och använda. Vattenrenaren ryms under diskbänken och kopplas enkelt in så du får rent vatten direkt ur kranen. Du får din egen vattenreningsanläggning direkt under diskbänken.

Cleone PurityPlus
Cleone PurityPlus har bland annat en inbyggd booster-pump, skandinavisk modern design och skyddsfunktioner likt vattenkvalitetsmätare och läckageskydd. Vattenrenaren har också inbyggd mineralisering som berikar ditt vatten med kalcium och magnesium och en inbyggd UV-lampa som ett extra skyddslager mot bakterier.

1 års garanti för membran, pump och filter i maskin och 2 års garanti för övriga komponenter.

Information och behov för just din vattenrenare
Beroende på vattentemperatur kan vattenrenaren ge olika andel renat vatten. 15°C = 25 % andel renat vatten (±5%), och vid 25°C = 30 % andel renat vatten (±5%). Bluewater utgår ifrån saltavskiljning (TDS) och denna vattenrenare har en avskiljningsgrad på 98 %.

Mer info
- Krav inkommande vattentryck (Bar/Mpa/Psi): 1,2-7/0,12-0,7/17-102
- Krav inkommande TDS: < 2000
- Krav inkommande temperatur: 2-35
- Krav inkommande hårdhet (dH°): < 10
- Krav inkommande järn mg/l (Fe2): < 0.5
- Krav inkommande järn mg/l (Fe3): < 0.3
- Krav inkommande turbiditet (FNU): < 1

Dokument

Teknisk information

VarumärkeBluewater
Art.Nr.911340743
SerieCleone
TypVattenrenare
Djup380 mm
Höjd416 mm
Effekt23 W
Vikt12,2 kg
Bredd215 mm
Volym12 l