Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Installation av varmvattenberedare

Det är viktigt att installationen blir korrekt genomförd, så att du kan få ut så mycket som möjligt av din nya investering. Vi erbjuder installation av varmvattenberedare i stora delar av landet.Läs mer

Välj installation till varmvattenberedare

Om du vill köpa varmvattenberedare av oss, har du alltid möjlighet att välja att köpa med installation. Nedan hittar du information om vår installation av varmvattenberedare, som du enkelt köper till inne på våra produkter.

Rådgivning


Telefon

0770-777 600

Måndag - Fredag: 8.00 - 17.00

Skriv din fråga i formuläret

* Obligatoriska fält

De personuppgifter du lämnar när du fyller i formuläret behandlas i enlighet med vår integritetspolicy

Vi har ett rikstäckande nätverk

Vi har ett rikstäckande nätverk

Polarpumpen har ett rikstäckande nätverk av certifierade installatörer runt om i nästan hela landet.

Anlita en expert

Att installera en varmvattenberedare är en känslig process. Det är mycket som måste bli rätt utfört och det är viktigt att den som installerar besitter rätt kompetens. Du bör därför vara noga med att anlita en auktoriserad installatör till din varmvattenberedare. Tänk på att, det även kan krävas en auktoriserad elektriker för elinstallationen.

installation varmvattenberedare

Installation av varmvattenberedare.

Har du värmekälla och varmvattentank?

Om man har en värmekälla som värmer både hus och tappvatten, exempelvis en luft-vattenvärmepump eller bergvärmepump, väljer man vanligtvis att byta värmekälla och varmvattentank samtidigt. I sådana fall brukar man få ett paketpris på hela installationen, som då inkluderar både värmekälla och tappvarmvatten.