Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Bergvärmepump av olika sort

Är du på jakt efter en speciell sorts bergvärmepump? Då kan du säkert hitta rätt i vårt breda sortiment. För att hjälpa dig lite extra har vi kategoriserat in bergvärmepumparna i olika sorter, så du kan hitta bergvärmepumpar med just de egenskaper du letar efter.

Varvtalsreglerad bergvärmepump

Idag har många förstått att det där med varvtalsreglering eller inverterstyrning betyder att bergvärmepumpen är extra effektiv. En varvtalsreglerad bergvärmepump har bättre förmåga att anpassa driften efter behovet, vilket gör att den ger samma effekt till lite mindre förbrukning. Mer pengar kvar i plånboken helt enkelt.

Till varvtalsreglerade bergvärmepumpar

Bergvärmepump med varmvattenberedare

En inbyggd varmvattenberedare är ofta det självklara valet. Allt i en och samma maskin är både praktiskt och smidigt.

Till bergvärmepumpar med varmvattenberedare

Bergvärmepump utan varmvattenberedare

Ibland är det idé att välja en bergvärmepump utan varmvattenberedare. Kanske har du en separat lösning för att värma tappvatten? Eller så behöver du en tank med större volym än vad de inbyggda varmvattenberedarna brukar ha. Eller så har du lågt i tak; en bergvärmepump utan inbyggd varmvattenberedare är vanligen lägre och det finns möjligheter att välja en separat tank med passande mått, kanske till och med en som monteras liggande.

Till bergvärmepumpar utan varmvattenberedare