0770-777 600, måndag-fredag 8-17

ComfortZone - Frånluftsvärmepumpar med svensk kvalitet

Det svenska företaget ComfortZones frånluftsvärmepumpar är något att lita på. Grundaren av företaget var 2003 en missnöjd frånluftsvärmepumps-kund och bestämde sig för att utforma en helt felfri frånluftsvärmepump. Här är vi ett decennium senare och företaget är en god bit på väg.

ComfortZones serie Excellence är designad för tyst gång och för att öka verkningsgraden. ComfortZones frånluftvärmepumparna ger bättre energibesparing än konkurrerande produkter.

Frånluftsvärmepump byggd på erfarenhet Vinnare av designpris

Mycket att välja på? Begär offert

Du kan också be om offert genom att fylla i vårt enkla formulär. Då tar vi fram skräddarsydda lösningar baserat på dina behov och som du sen kan fundera på i lugn och ro.

be om offert
ComfortZone

6 artiklar

per sida

6 artiklar

per sida

Frånluftsvärmepump byggd på erfarenhet

Med ComfortZone kan du lita på att du får kvalitet då de har satsat på en egen lösning, en lång livslängd och en säker drift. De strävar även efter att ge en god totalekonomi för dig som husägare.

Hur fungerar frånluft?

Designprisvinnare

ComfortZone Excellence har en mycket omtyckt design och har vunnit designpriser för sin frånluftsvärmepump. Förutom pumpens snygga yttre är den även designad för effektivitet, tyst gång och olika husstorlekar.

Designad för effektivitet

Excellence-serien är designad för att ge högre verkningsgrad och mer energibesparing. Pumparna har en inbyggd dator som analyserar luftflödet i detalj och en elektronisk expansionsventilation som höjer effektiviteten. Energibesparingsprogram visar att Excellence-serien ger bäst energibesparing bland frånluftsvärmepumpar.

Designad för tyst gång

ComfortZone Excellence-serien är designad för låta så lite som möjligt. Genom en kompressor med tyst gång och en högeffektiv ljudhuv runt kompressorn har man lyckats få ner ljudvolymen på frånluftsvärmepumparna. Pumparna har även massiv vibrationsdämpning och en funktion på displayen där du kan dämpa oväntade ljudeffekter.

ComfortZone Excellence frånluftsvärmepump

Användarvänligt gränssnitt

ComfortZone har lagt mycket tid på att ta fram ett självförklarande och enkelt användargränssnitt. Gränssnittet är utformat med enkla symboler på ett begripligt sätt. På displayen kan du dessutom se en grafisk presentation av dina besparingar samt statistik för värmeproduktion, varmvattenproduktion, elpatrontillskott, kompressorns drifttid och inomhustemperatur.

ComfortZones användarvänliga gränssnitt

Kontrollera frånluftsvärmepumpen från mobilen med ComfortZone Online!

Med tillbehöret ComfortZone Online kan du styra din frånluftsvärmepump enkelt och smidigt från soffan eller på resande fot. Genom att koppla upp din frånluftsvärmepump till husets WiFi kan du styra den via en app i mobilen, surfplattan eller datorn. ComfortZone Online är enkelt att installera och du får tillgång till alla funktioner som finns i användarmenyn på frånluftsvärmepumpen.

Svensk teknik

ComfortZone är ett svenskt företag med fokus på frånluftsvärmepumpar. ComfortZones frånluftsvärmepumpar har en specialdesignad högeffektiv förångare, en kompressor som varvtalsstyr efter värmebehov samt en automatisk reglering av inomhustemperaturen. Allt för din bekvämlighet.

Fördelar med ComfortZone

  • Krav på lång livslängd och säker drift
  • Klarar de reglerna för nybyggnation
  • Lätta att styra med en kundanpassad styrplatta
  • Legionellasäkra värmepumpar då tanken extravärms en gång per vecka
  • Tystgående
  • Prisbelönt design
  • bäst energibesparing bland frånluftsvärmepumpar