0770-777 600, måndag-fredag 8-17

Tillbehör ComfortZone frånluftsvärmepumpar

Tillbehören, för frånluftsvärmepumpar från ComfortZone, hjälper dig att optimera din frånluftsvärmepump. Olika hem har olika förutsättningar och därför har ComfortZone tagit fram olika typer av tillbehör.

Tillbehör

6 artiklar

per sida

6 artiklar

per sida

Maximera din ComfortZone frånluftsvärmepump

En frånluftsvärmepump är en klimatsmart investering som kommer ge dig och ditt hus värme under en lång framtid. Beroende på vilket hus du bor i kan dock ett tillbehör optimera ditt ComfortZone-köp ytterligare. Du kanske finner stor glädje i rena din luft till det maximala eller i att optimera utseendet på din frånluftsvärmepump. För att få ut maximalt möjliga av din frånluftsvärmepump från ComfortZone finns tillbehören som hjälp.

Fördelen med extra rumsgivare

En rumsgivare är ett praktiskt tillbehör som ger din frånluftsvärmepump från ComfortZone bättre förutsättningar att mäta och anpassa efter ditt hem. Genom att använda en extern rumsgivare kan di ge frånluftsvärmepumpen bättre förutsättningar för att anpassa sig efter just ditt hem, utan att du behöver springa ned i källaren. Ett bekvämligt sätt att optimera din frånluftsvärmepump.
Läs mer om ComfortZones externa rumsgivare.

Friskare inomhusklimat

Genom att även installera ett tilluftsvärmeaggregat kan du både sänka din driftkostnad ytterligare och även förbättra din inomhusluft. Aggregatet filtrerar nämligen luften från sot, pollen, damm och andra partiklar.
Läs mer om Tilluftsaggregatet T12

Klassiskt och stilrent överskåp

Du kan även snygga till din frånluftsvärmepump med ett stilrent överskåp. Överskåpet döljer störande ventialtionskanaler och är designad för att passa samtliga av de senaste frånluftsmodellerna från ComfortZone.
Läs mer om överskåp från Comfortzone