Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Bosch | Luftvärmepump

Bosch luft-luftvärmepumpar ger hög energibesparing och innehåller en rad avancerade tekniska lösningar, som gemensamt sparar extra mycket energi. Inverter-kompressorn och fläkten ger extremt hög effekt med låg ljudvolym.

Luftvärmepumpar med låg energianvändning

Boschs luft-luftvärmepumpar är A-klassade ur energisynpunkt, vilket definierar bästa energieffektivitet med riktigt låg förbrukning. De har inverter-kompressor och tystare fläkt.

Pumparna är dessutom specialkonstruerade för det Nordiska klimatet. De har ny avfrostningsteknik med hetgas istället för el. Bosch luft-luftvärmepumpar använder den värme som blir över till att avfrosta utedelen.

En god investering

Det låga priset för både värmepump och installation, i kombination med värmepumpens höga effektivitet, innebär hög avkastning och en snabbt återbetald investering.

Passar olika behov

Bosch luft-luftvärmepumpar har den mycket populära funktionen för underhållsvärme. Då tillåts värmepumpen att jobba i lågvarv medan den håller en lagom avfuktnings- och avfrostningtemperatur i uppvärmningsutrymmet (10 grader). Med denna populära funktionen lämpar sig luft-luftvärmepumparna från Bosch för såväl permanentboendet som fritidshuset eller garaget.

Förstklassiga egenskaper

- Till och med vid -20 °C ger Bosch luft-luftvärmepump dubbelt så mycket energi mot vad den förbrukar.

- Luftflödet från inomhusdelen fördelas jämnt med hjälp av ställbara horisontella och vertikala spjäll samt blad. "Coanda"-funktionen kastar ut värmen längs golv och väggar för så jämn värmefördelning som möjligt.

- Det jonbaserade Plasma Cluster-systemet, säkerställer aktiv luftrening som neutraliserar hälsofarliga partiklar i din inomhusluft, som till exempel virus, bakterier, rök och mögelkorn.

- Pumpen ger dig även möjlighet att, via fjärrkontrollen, vända systemet och utnyttja dess kylfunktion under heta sommardagar.

Styr din Bosch via mobilen

Med fjärrstyrning kan du styra din Bosch luft-luftvärmepump var du än befinner dig. Med hjälp av SMS från din mobil eller en enkel app i din smartphone eller surfplatta, kan du ändra värmepumpens inställningar även när du inte är på plats. Du kan dessutom få varningar om det är strömavbrott eller temperaturen sjunker under en viss nivå.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!