Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Gree | Luftvärmepump

Med en luft-luftvärmepump från Gree får du kyla och värme i ett energieffektivt, tyst och stilrent paket. Du slipper oroa dig för höga kostnader, oljud eller dålig värmespridning. Njut av jämna och behagliga temperaturer för en bråkdel av dina tidigare kostnader med en luftvärmepump från Gree.

Smart luftvärmepump från Gree

En luftvärmepump från Gree är ett smart val av många anledningar. Tack vare innovationer som Grees patenterade 2-stegs kompressorteknik och inverterteknologi får du en hög energibesparing året runt, även under vinterns allra kallaste dagar. Med WiFi-styrningen kan du styra din luftvärmepump från telefonen oavsett vart du är. I Feel funktionen anpassar luftvärmepumpens effekt och temperatur efter det område där fjärrkontrollen ligger, vilket ger en mer exakt avläsning. Tillsammans skapar dessa funktioner en anpassningsbar och högeffektiv luftvärmepump som du kan njuta av året runt.

En luftvärmepump anpassad för olika utrymmen och klimat

En luftvärmepump från Gree är särskilt utvecklad för vårt Nordiska klimat vilket ger dig en trygg och jämn spridning av värme och kyla året runt. Samtliga luftvärmepumpar har en liten och stilren design så att du kan placera din nya luftvärmepump där det passar dig bäst. Om du inte vill eller kan montera luftvärmepumpen på väggen kan du välja en golvstående modell som du enkelt kan placera där den passar.

Hitta din Gree luftvärmepump på Polarpumpen

På Polarpumpen hittar du en rad olika modeller av luftvärmepumpar från Gree, så att du kan välja den modell som passar bäst för dig. Det finns luftvärmepumpar med olika kapacitet och i olika modeller vilket gör att det inte spelar någon roll om rummen du vill värma eller kyla är stora eller små. Om du känner dig osäker på vilken luftvärmepump som hade varit bäst för dig hjälper vi dig gärna!

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!