Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Innova | Luftvärmepump

Innova har ett brett utbud av olika modeller av luftvärmepumpar, så att du som kund alltid ska hitta en modell som passar just ditt behov. Luft-luftvärmepumpar för svenskt klimat som är utvecklade för att hålla länge.

Pålitliga och stabila värmepumpar från Innova

Med 7 års erfarenhet på marknaden, samt Ahlsells många decennier långa erfarenhet av luftvärmepumpar kan man lita på att Innova har kunskapen som krävs för att leverera kvalitetsprodukter. Med smarta lösningar och modern teknik, kan du vara säker på att du får användarvänliga produkter, som gör det enklare att spara både el och pengar. Innovas luftvärmepumpar är speciellt anpassade efter de påfrestningar vårt nordiska klimat kan innebära, med fokus på lång livslängd.

Om Innova

Tillsammans med Ahlsell utvecklar och tillverkar Innova luftvärmepumpar med den senaste tekniken och de smartaste funktionerna. Företagets vision är att tillverka ett gediget värmepumpssortiment som klarar påfrestningarna av ett tuffare klimat, kraftigt sänker uppvärmningskostnaderna och som är en lönsam investering över tid.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!