Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Climatech Fjärrstyrning

Climatech
Fjärrstyrning

Fjärrstyrning för luftvärmepump
För alla varumärken
Inget WiFi behövs
1 995 kr
Tillfälligt slut  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Med den lilla dosan CTSmall och din smartphone kan du styra din luftvärmepump var du än är, och du kan alltid hålla koll på temperaturen i sin sommarstuga eller ditt hem.
Fördelar med Climatech:
- Du kan kontrollera din värmepump från din telefon
- Climatech är enkel att installera
- Minskar din energianvändning till minsta nödvändiga - ger dig en högre besparing
- Meddelar dig vid extrema temperaturer, temperaturskillnader och strömavbrott
- Möjlighet att schemalägga uppvärmning

Detta är Climatech fjärrstyrning
Med Climatech fjärrstyrning kan du kontrollera din luft-luftvärmepump via appen för Climatech som är kompatibel med både Android, iPhone och Windows (har du ingen smartphone, fungerar det även med vanliga SMS). Du kan enkelt slå på och av, och ändra temperaturen på din luftvärmepump genom din telefon. Dessutom får du varningar, om det blir problem med uppvärmningen. Climatech är en liten anordning med inbyggd antenn som knappt tar någon plats i ditt hem.

Minskar energianvändningen
Climatech hjälper dig att minska energianvändningen. Detta genom att du bara behöver ha luftvärmepumpen igång, när det faktiskt är nödvändigt. Med smarta funktioner som möjligheten att schemalägga händelser, får du ett större grepp om energianvändningen än med konkurrenternas fjärrstyrning.

Kommunicerar med dig
Med Climatech som ett komplement till din luft-luftvärmepump underlättar den skötseln av fritidshuset eller sommarstugan. Du blir automatiskt meddelad om det är ett strömavbrott eller om temperaturen plötsligt förändras och Climatech varnar som standard för temperaturer under +5°C och över 45 °C, men du kan även ställa in själv vilken temperatur som du vill bli varnad vid. Ett plötsligt fall i temperatur kan bero på att det är något fel på din luft-luftvärmepump, men också att det har varit inbrott i stugan och att dörren därför står öppen.

Om strömmen går
Om det blir strömavbrott, kan Climatech gå på reservbatteri. Du får en varning till din mobil och kan då bestämma om du vill vidta åtgärder. Kanske har du själv möjlighet att åka till stugan och kontrollera vad som har hänt eller så kan du kontakta en granne som åtagit sig att titta till stugan ibland. Om temperaturen sjunker till under 10°C under strömavbrottet kommer du att få nya varningar varje gång temperaturen i stugan har sjunkit ytterligare 2°C. På så vis vet du hur akut situationen är.

Lätt att installera
För att installera Climatech använder du bara den enkla installationsguiden som finns på svenska. Efter några enkla steg har du din fjärrstyrning på plats och kan börja styra din luftvärmepump via mobilen. Du köper själv ett passande SIM-kort som stödjer 2G så att du kan välja ett alternativ som passar dig. Du måste sedan avaktivera användning av PIN-koden, vilket du kan göra om du stoppar in SIM-kortet i din mobil.

Kompatibel med i princip alla luft-luftvärmepumpar
Climatech är fjärrstyrningen som fungerar med i princip alla varumärken på luftvärmepumpar.

Climatech är kompatibel med:
- Panasonic
- Mitsubishi Electric
- Daikin
- Fujitsu
- Bosch
- LG
- Toshiba
- Invest Living
- Midea
- IVT
- Samsung
- Electrolux
- Sharp
- General
- Zibro
- Gorenje
- Carrier
- Canvac
- m.fl.

Dokument

Teknisk information

VarumärkeClimatech
Art.Nr.lltil-fja-clte
FärgVit
TypFjärrstyrning
Spänning230 V
Djup70 mm
Höjd20 mm
SensorJa
Vikt0,04 kg
Bredd40 mm
WiFiNej
EAN-nr0700004004916