Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

SMS-fjärrstyrning för luftvärmepump

Styr din luft-luftvärmepump via mobilen! Med hjälp av den användarvänliga appen kan du både ändra luftvärmepumpens inställningar och ta emot varningar om något är fel.

Styr din luft-luftvärmepump via mobilen

Genom att styra din luft-luftvärmepump via din mobil kan du ha kontroll över värmeregleringen i huset vare sig du är där eller på en strand på andra sidan jorden. Fjärrstyrning ger dig en tvåvägskommunikation mellan din värmepump och din mobiltelefon.

- Höj och sänk temperaturen och fläkthastigheter.

- Få statusmeddelanden om både temperaturfall och strömavbrott.

Välj mellan WiFi-styrning och GSM-styrning.

Fjärrstyrning av din luftvärmepump kan ske via mobilnätet eller via ditt WiFi. Vilket alternativ som passar bäst för dig beror oftast på om bostaden som du ska värma har WiFi-uppkoppling eller inte.

Fördelar med SMS-styrning (GSM-styrning)

Att fjärrstyrningen sköts via SMS, är inget du märker, om du använder appen. Det är bara appen och dosan som kommunicerar med varandra med hjälp av SMS. Fördelen med SMS-styrning är att du inte behöver ha internetuppkoppling vid luft-luftvärmepumpen, utan bara uppkoppling mot mobilnätet. Detta gör att SMS-styrning oftast är ett både billigare och säkrare alternativ för fritidshus. SMS-styrning fungerar även vid strömavbrott och då kan fjärrstyrningen skicka en varning till dig med hjälp av ett reservbatteri.

Fördelar med WiFi-styrning

I hemmet har du inte samma behov av att få varningar vid strömavbrott. Du behöver inte fjärrstyrningen för övervakning på samma sätt. En stor fördel med WiFi-styrning är då att du slipper krångla med att fylla på SIM-kortet som används vid SMS-styrning och att du inte riskerar att få slut på saldo.

Användarvänlig app

Självklart kan du styra din värmepump via en mobilapplikation. Appen finns både för SMS-styrning och WiFi-styrning. Med appen får du en hel instrumentbräda via vilken du kan manövrera din luftvärmepumppump platsoberoende, smidigt och med omedelbar effekt.

Själva appen är gratis och reklamfri för både Android, Windows och iPhone. Om du inte har en smartphone kan du kommunicera med din värmepump via vanliga SMS.

Fjärrstyrning ökar bekvämligheten 

Fjärrstyrningstyrning av din värmepump gör det enkelt för dig att kontrollera din luft-luftvärmepumps huvudfunktioner var du än befinner dig. Istället för att planera ankomsten till fritidshuset beroende av hur snabbt det blir varmt eller svalt i huset, så kan du ställa in rätt temperatur timmar innan du vill att det ska vara ett skönt inomhusklimat. Du kan från och med nu alltid bli välkomnad till att trivsamt hem, utan en större ansträngningar än några knapptryckningar på din telefon.

Du kan komma hem till en lägenhet som är sval och skön, för att du har satt igång air-condition redan innan du lämnade jobbet och du kan anlända till ett redan uppvärmt fritidshus, utan att behöva inleda din vinter-weekend med en huttrande kylig fredagskväll!

Större besparing med luft-luftvärmepumpen

Genom att ha koll på din rumstemperatur kan du lättare göra energibesparingar. Du behöver bara värma respektive kyla ner huset under de perioder då du är där.

Ta emot alarm-signaler

Du behöver inte längre oroa dig för ditt hem under de perioder som du är borta. Är elen påslagen? Vilken är rumstemperaturen? Fjärrstyrningen varnar dig med ett meddelande vid stora temperaturförändringar och strömavbrott.

På så vis kan du känna dig trygg med att ditt hem eller fritidshus mår bra, även när du inte är på plats. Och om något skulle hända, blir du varnad och har gott om tid att vidta åtgärder.

Lätt och smidig

Fjärrstyrningen är lätt att starta och förstå. Själva modulen är liten och mycket smidig för diskret placering bland inredningen.

Till många olika märken

Fjärrstyrning finns till en rad olika märken såsom: Fujitsu, Fuji, General, Panasonic, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy, Bosch, LG, IVT, Toshiba, Sharp, Midea, Hitachi, Samsung, Electrolux, Altech och Daikin.

Filtrera

1995kr
1999kr

airpatrol

(1)

climatech

(1)

Endast snabbleverans

(1)

Sortera

2 Produkter

Airpatrol Fjärrstyrning

Airpatrol

Fjärrstyrning

Fjärrstyrning för nästan alla luftvärmepumpar

För alla varumärken

Inget WiFi behövs

1 999 kr
Climatech Fjärrstyrning

Climatech

Fjärrstyrning

Fjärrstyrning för luftvärmepump

För alla varumärken

Inget WiFi behövs

1 995 kr

Tillfälligt slut

Du har sett alla 2 produkter