Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Gree - Luftkonditionering och värmepumpar

Gree Electric Appliances är världens största värmepumpstillverkare och experter på luftkonditionering och värmepumpar. Som ett bevis på företagets höga standard har Gree röstats fram som det luftkonditioneringsföretag i Kina med högst kundnöjdhet och lojalitet de senaste 9 åren. Värmepumpar och AC från Gree erbjuder hög energibesparing och många intelligenta lösningar som förbättrar din inomhusmiljö.

Produktområden från Gree

Hos Polarpumpen hittar du såväl luftvärmepumpar som luftkonditionering från marknadsledande Gree. Samtliga produkter har hög energieffektivitet och smarta lösningar som gör det enkelt för dig att hantera och kontrollera din inomhusluft.

Luft-luftvärmepumpar

Med en luftvärmepump från Gree får du ett prisvärt, energieffektivt och tyst uppvärmningssystem till hemmet. Hos oss hittar du ett urval av vägghängda eller golvstående luftvärmepumpar med stilren och minimal design från Gree.

Till Gree Luft-luftvärmepumpar

AC

Polarpumpen erbjuder luftkonditionering från världens största tillverkare av AC, med hög kyleffekt och miljövänlig drift. Inbyggd WiFi-styrning och inverterteknologi bidrar till en anpassningsbar och mycket energieffektiv kylning som genererar stora besparingar.

Till Gree luftkonditionering

Om Gree Electric Appliances

Gree brinner för hållbar utveckling och har sett till att hela produktionskedjan från produktion till hanteringen av avfallsprodukter är återvinningsbar och hållbar. Gree värderar kundnöjdhet högt och har sedan 2011 röstats fram som det luftkonditioneringsföretag med flest nöjda kunder i Kina.

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!