Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor

Gree - Luftkonditionering och värmepumpar

Gree Electric Appliances är världens största värmepumpstillverkare och experter på luftkonditionering och värmepumpar. Som ett bevis på företagets höga standard har Gree röstats fram som det luftkonditioneringsföretag i Kina med högst kundnöjdhet och lojalitet de senaste 9 åren. Värmepumpar och AC från Gree erbjuder hög energibesparing och många intelligenta lösningar som förbättrar din inomhusmiljö.

Produktområden från Gree

Hos Polarpumpen hittar du såväl luftvärmepumpar som luftkonditionering från marknadsledande Gree. Samtliga produkter har hög energieffektivitet och smarta lösningar som gör det enkelt för dig att hantera och kontrollera din inomhusluft.

Luft-luftvärmepumpar

Med en luftvärmepump från Gree får du ett prisvärt, energieffektivt och tyst uppvärmningssystem till hemmet. Hos oss hittar du ett urval av vägghängda eller golvstående luftvärmepumpar med stilren och minimal design från Gree.

Till Gree Luft-luftvärmepumpar

AC

Polarpumpen erbjuder luftkonditionering från världens största tillverkare av AC, med hög kyleffekt och miljövänlig drift. Inbyggd WiFi-styrning och inverterteknologi bidrar till en anpassningsbar och mycket energieffektiv kylning som genererar stora besparingar.

Till Gree luftkonditionering

Om Gree Electric Appliances

Gree brinner för hållbar utveckling och har sett till att hela produktionskedjan från produktion till hanteringen av avfallsprodukter är återvinningsbar och hållbar. Gree värderar kundnöjdhet högt och har sedan 2011 röstats fram som det luftkonditioneringsföretag med flest nöjda kunder i Kina.

Gree Lomo 09 Luftvärmepump

Gree

Lomo 09 Luftvärmepump

Värmer 10 - 85

Miljövänligt köldmediumWiFi-styrning ingår

WiFi-styrning ingår

7 990 kr

Tillfälligt slut

Gree Lomo 12 Luftvärmepump

Gree

Lomo 12 Luftvärmepump

Värmer 10-90m²

UnderhållsvärmeWiFi-styrning ingår

WiFi-styrning ingår

8 990 kr

Tillfälligt slut

Du har sett alla 2 produkter