Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Meaco - Hälsosam ventilation

Sedan tidigt 1990-tal har det brittiska företaget Meaco utvecklat produkter som hjälper dig uppnå en hälsosam ventilation i ditt hem.

Meaco's produktområden

Om du söker produkter som du kan lita på och som är självgående och energismarta är Meacos produkter ett bra alternativ. Meaco fokuserar på hög kvalitet och använder sig av bland annat sorptionsteknik för att säkerställa att din avfuktare fungerar utmärkt även i låga temperaturer.

Luftavfuktare och avfuktare från Meaco

Meacos avfuktare är ett bra val för dig som bor i Norden och som vill vara säker på att din avfuktare fungerar även under vinterhalvåret. Se vårt utbud av olika luftavfuktare från Meaco här.

I många hem är det lämpligt med en avfuktare i tvättstugan eller torkrummet som annars snabbt får en för hög luftfuktighet. Meaco erbjuder avfuktare särskilt utvecklade för att effektivisera och stödja torkprocessen med en låg energiförbrukning och utrustade med smart teknologi som underlättar hela processen. Behöver du en avfuktare för din tvättstuga eller ditt tvättrum så har Polarpumpen ett urval av smarta och stilrena avfuktare från Meaco som kan passa dig. Se produkterna här:

På Polarpumpen hittar du även luftavfuktare från Meaco som använder så kallad sorptionsteknik för att säkerställa hög och säker drift även i låga temperaturer, det gör avfuktaren utmärkt för källare och garage.

Meaco avfuktareoch luftavfuktare

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!