Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Mitsubishi Heavy Industries - Värmepumpar

Med påståendet: “Våra teknologier, ditt imorgon” (Our Technologies, your tomorrow) arbetar Mitsubishi Heavy Industries med att skapa innovativa produkter, som ger en trygg framtid, där människor kan leva trygga och berikade liv genom teknologi. Företaget vill också ta ansvar för en hållbar värld och mänsklighet.

Om Mitsubishi Heavy Industries

1884 grundades japanska Mitsubishi Heavy Industries. Då byggde företaget båtar och namnet blev snart Mitsubishi Shipbuildning Co., Ltd. 1934 lanserades Mitsubishi Heavy Industries och företaget har sedan dess expanderat till allt fler affärsområden. Idag är företaget en multinationell koncern, som består av 158 olika företag.

Mitsubishi Heavy Industries är en av huvudmedlemmarna i Mitsubishi Group och ingår i den centrala gruppen som är känd som “tre stora hus”. Mitsubishi Group är en grupp med ca 40 japanska multinationella företag, som samarbetar sinsemellan. Varje företag i gruppen är självständigt och det finns ingen topporganisation.

Namnet Mitsubishi består av två delar - Mitsu betyder tre och bishi betyder ungefär vattenkastanj. Namnet återspeglas i Mitsubishis logga.

Mitsubishi Heavy Industries är idag verksamma inom ingenjörsvetenskap och elektronisk utrustning. De tillverkar bland annat luftfartygskomponenter, luftkonditionering, fordonsdelar, truckar, hydraulisk utrustning, verktygsmaskiner, rymdfarkoster och mycket mer.

Mitsubishi Heavy Industries produktområden

Hos oss på Polarpumpen hittar du luftvärmepumpar från Mitsubishi Heavy Industries. Självklart vill vi erbjuda värmepumpar från en av världens ledande innovatörer i branschen.

Luft-luftvärmepumpar

Mitsubishi Heavy Industries erbjuder ett brett sortiment av luft-luftvärmepumpar. Man har tagit hjälp av italienska designers för att skapa luft-luftvärmepumpar som passar in i varje hem och erbjuder dessutom kapacitet i världsklass.

Till Mitsubishi Heavy Industries luft-luftvärmepumpar

Luft-vattenvärmepumpar

Mitsubishi Heavy Industries erbjuder ett par luft-vattenvärmepumpar, som i sig utgör ett komplett system. Med marknadens högsta COP-värde kan du känna dig trygg med att få ett supereffektivt luft-vattensystem till ditt hem, om du väljer Mitsubishi Heavy Industries.

Till Mitsubishi Heavy Industries luft-vattenvärmepumpar

AC

Bland Mitsubishi Heavy Industries produkter hittar du även AC av typen fast installerad. Detta är egentligen samma sorts produkt som en luft-luftvärmepump, men den är framtagen med kylfunktionen i fokus och har inte det som krävs för att ge värme under nordiska vintrar. En perfekt produkt för dig som bara är ute efter kyla, eftersom renodlad AC, generellt ligger lägre i pris.

Till Mitsubishi Heavy Industries fast installerad AC

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!