Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Tristar - Terrassvärmare och värmefläktar

På polarpumpen hittar du produkter från varumärket Tristar. Att kvalitet inte ska behöva vara en lyx är mottot som driver Tristar till att utveckla högkvalitativa hushållsprodukter till förmånliga priser.

Om Tristar

Med en Tristar produkt kan du alltid förvänta dig smarta funktioner och minimalistisk design som gör det lätt för dig att underhålla ditt hem med en så liten ansträngning som möjligt. Med stort internationellt genomslag och som vinnare av flera bäst-i-test tävlingar räknas Tristar som en av marknadens största spelare - perfekt för dig som tror på kvalitet och som söker en produkt som du kan lita på.

Tristar produktområden

I Polarpumpens sortiment hittar du högkvalitativa och prisvärda värmefläktar och utevärmare från Tristar, som hjälper dig att uppnå optimal temperatur precis där du vill ha den.

Värmefläktar

Med de portabla värmefläktarna kan du smidigt och effektivt värma upp olika delar av ditt hem med en och samma produkt.

Till Tristar fläktar

Utevärmare

Med en terrassvärmare kan du enkelt förlänga sommaren genom att förvandla kyliga augusti kvällar till behagliga sensommar-minnen.

Till Tristar utevärme

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!