Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Beurer | Fuktmätare och Hygrometer

Med en fuktmätare får du koll på hur mycket fukt du har hemma. En hygrometer från Beurer hjälper dig att få koll på luftfuktigheten i hemmet.

Mät fukten och få kontroll på inomhusklimatet

För att du och ditt hus ska må bra är det viktigt med lagom mycket fukt. Fast tyvärr är det oftast inte så det ser ut. Under vintern är det ofta för torrt hemma, vilket kan ge problem med slemhinnor, luftvägar, huvudvärk, koncentrationssvårigheter och dessutom gör oss mer mottagliga för sjukdomar. På sommaren kan fuktnivåerna istället bli för höga, särskilt i vissa utrymmen, såsom källare. Mycket fukt är dels obehagligt, men kan framför allt ge problem med mögel och röta. Genom att mäta fukten, med en hygrometer från beurer, kan du ha full koll på att du har lagom mycket fukt i ditt hem.

Om Beurer

Beurer är ett familjeägt företag som idag är ledande inom flera produktområden för hälsa och välbefinnande. Företaget grundades 1919 och har ett brett produktutbud med allt från blodtrycksmätare till luftrenare.

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!