Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Coway AP-1019C Luftrenare
Coway AP-1019C Luftrenare
Coway AP-1019C Luftrenare

Coway
AP-1019C Luftrenare

Välj Färg
fr.2 366 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Coway AP-1019C är en modern, kompakt och kraftfull luftrenare som kommer i tre olika färger, vit, rosa och grön. Oavsett färg är det samma mått, vikt och prestanda. AP-1019C sätter Coway en ny standard för hur smidig och smart en luftrenare kan vara. Den passar perfekt till de flesta utrymmen. Allt i hemmet så som sovrum, vardagsrum och hemmakontoret. Samtidigt som den även passar bra till att stå vid arbetsplatsen på jobbet. Enheten är dessutom utrustad med HEPA-13 filter vilket är ett högeffektivt filter med teknologi som reducerar 99.97% av partiklar så små som 0.03㎛ till exempel pollen, bakterier, virus, damm, djurhår och mögel.
Luftrenare som Astma- & Allergiförbundet rekommenderar
Denna luftrenaren rekommenderas för dig med allergi eller astma. Coway AP-1019C har även en partikelsensor som gör livet enkelt för dig som ägare, i autoläget är det partikelsensorn som styr fläkthastigheten beroende på hur smutsig luften är. Ren luft innebär låg fläkthastighet och hög luftförorening gör att fläkten går på högre varv. Luftrenaren larmar då filtret ska rengöras, samt när övriga filter ska bytas och filterlarmet återställs enkelt på enhetens ovansida.

Smarta funktioner
Coway AP-1019C har många av de smarta funktioner som kännetecknar en luftrenare från Coway. Som exempel kan den ställas in i Silent Mode vilket är en extra tyst driftsläge (27,8dBA) som innebär att enheten passar perfekt i ett sovrum. Silent Mode är även ett mycket ekonomiskt driftsläge då enheten endast drar ca 3,5W. Du kan även släcka de små lysdioderna på ovansidan som visar driftläget, inklusive renhetsindikatorn som i realtid visar vilken luftkvalitet lokalen har.

Fler fördelar:
- Kommer i tre olika färger
- Modern design
- Tyst läge
- Astma & Allergivänlig
- Auto mode
- Partikelsensor

Dokument

Recensioner

Teknisk information

VarumärkeCoway
Art.Nr.AP-1019C (W)C
TypLuftrenare
Luftflöde263 m3/h
Spänning230 V
Djup165 mm
Höjd469 mm
HEPA-filterJa
Max Rumstorlek55 m2
Ljudnivå59.7 dBa
Effekt35 W
TimerfunktionNej
Vikt5.5 kg
Bredd340 mm
FärgGrön, Rosa, Vit