Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Vad kostar spabad? Vi reder ut investeringskostnad, driftskostnader, energiförbrukning. Allt du behöver veta om kostnad för spabad.
I artikeln...
Driftskostnader spabad
Vad kostar spabad för mig?

Investeringskostnad spabad

Funderar du på att investera i ett spabad? Vill du få lite bättre koll på vilka kostnader det innebär?

Investeringskostnad

Spabad finns i många olika prisklasser. Allt ifrån uppblåsbara spabad, för ett antal tusenlappar, till riktigt stora och lyxiga spabad, för över hudratusen kronor. Investeringskostnaden påverkas därför till mycket stor del av vilket spabad just du vill ha.

Förbereda trädgård för spabad

 Att förbereda underlaget kan också innebära en investeringskostnad. Olika spabad ställer också krav på underlaget. Ett stort swimspa som rymmer 10 personer, ställer högre krav på underlaget än ett uppblåsbart spabad för två personer. Sen kan man bygga en helt ny altan för att få spabadet nedsänkt i altanen, så mycket handlar om hur du vill att ditt spabad ska placeras.

Rätt underlag för spabad
Ett spabad fullt med vatten är riktigt tungt. Därför är det viktigt med ett stadigt underlag som klarar av att hantera detta.

Kostnad spabad 

Spabad finns i alla olika prisklasser. Det finns enkla uppblåsbara spabad som inte ens kostar 10000 till stora, lyxiga swimspan för över 100000 kronor. Fundera på vad du vill betala och vilka funktioner och egenskaper som är viktiga att just ditt spabad har.

Fraktkostnad spabad

I vissa spabad är fraktkostnaden inräknad. I andra fall tillkommer en fraktkostnad och eventuellt ytterligare en kostnad för att frakt med kranbil som kan lyfta spabadet en längre sträcka.

Installationskostnad

Du kan behöva hjälp med installation av spabadet. Ett enkelt uppblåsbart spabad, kan du installera själv, men vid större spabad kan du framför allt behöva hjälp med elinstallationen. Detta är en tjänst som du kan köpa till, när du köper spabad utav oss.

» Läs mer om installation av spabad

Vad kostar spabad för mig?

Vill du veta vad ett spabad skulle kosta för dig? Kontakta våra säljare på 0770-777600, för att diskutera vad det skulle kosta för dig att skaffa spabad.

Med ett spabad kan du ha hemmaspa året runt, oavsett väder och temperatur