Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
I artikeln...
Bergvärme med varvtalsreglering och inverterdrift
Bergvärme med varmvattenberedare
Bergvärme utan varmvattenberedare

Olika sorters bergvärmepumpar

Är du på jakt efter en speciell sorts bergvärmepump? Då kan du säkert hitta rätt i vårt breda sortiment. För att hjälpa dig lite extra har vi kategoriserat in bergvärmepumparna i olika sorter, så du kan hitta bergvärmepumpar med just de egenskaper du letar efter.

Varvtalsreglerad bergvärmepump

Idag har många förstått att det där med varvtalsreglering eller inverterstyrning betyder att bergvärmepumpen är extra effektiv. En varvtalsreglerad bergvärmepump har bättre förmåga att anpassa driften efter behovet, vilket gör att den ger samma effekt till lite mindre förbrukning. Mer pengar kvar i plånboken helt enkelt.

Varvtalsreglerad bergvärmepump
Idag har många förstått att det där med varvtalsreglering eller inverterstyrning betyder att bergvärmepumpen är extra effektiv. Mer pengar kvar i plånboken helt enkelt.

 

Bergvärmepump med varmvattenberedare

En inbyggd varmvattenberedare är ofta det självklara valet. Allt i en och samma maskin är både praktiskt och smidigt.

Bergvärmepump med varmvattenberedare
En inbyggd varmvattenberedare är ofta det självklara valet. Allt i en och samma maskin är både praktiskt och smidigt.

Bergvärmepump utan varmvattenberedare

Ibland är det idé att välja en bergvärmepump utan varmvattenberedare. Kanske har du en separat lösning för att värma tappvatten? Eller så behöver du en tank med större volym än vad de inbyggda varmvattenberedarna brukar ha. Eller så har du lågt i tak; en bergvärmepump utan inbyggd varmvattenberedare är vanligen lägre och det finns möjligheter att välja en separat tank med passande mått, kanske till och med en som monteras liggande.

Bergvärmepump utan varmvattenberedare
Ibland är det läge att välja en bergvärmepump utan varmvattenberedare. Kanske har du en separat lösning för att värma tappvatten? Eller så behöver du en tank med större volym än vad de inbyggda varmvattenberedarna brukar ha.

Helhetslösningar för bergvärme med bergvärmepump, installation, utbyte och smarta tillbehör