Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Inverterstyrning medför en kontrollerad uppvärmning där bergvärmepumpen aldrig producerar mer, eller mindre, värme än vad som behövs.
I artikeln...
Vilken är den vanligaste lösningen för bergvärme?
Vilka bergvärmepumpar är mest populära?

Populär bergvärmepump - Testvinnare

Vid köp av bergvärmepump är ett komplett system med integrerad varmvattenberedare och en bergvärmepump med inverterstyrd kompressor den vanligaste lösningen. Systemet ger dig energieffektiv uppvärmning av såväl bostad som varmvatten, samtidigt som inverterdriften säkerställer en så energibesparande uppvärmning som möjligt.

Mest populär bergvärmepump för villa  

På senare tid har funktioner som WiFi-styrning blivit ett populärt tillval, då allt fler upptäckt fördelen med att kunna styra och kontrollera sin värmekälla på distans. Dessutom innebär WiFi-styrning en förbättrad överblick över din energiförbrukning, så att du enkelt kan reglera och anpassa bergvärmepumpens drift när det behövs.  

Fördelar med inverterstyrd bergvärmepump  

Inverterdrift innebär att bergvärmepumpens kompressor anpassar sin drift efter det rådande värmebehovet, så att uppvärmningen blir så jämn och effektiv som möjligt. Inverterstyrning medför en kontrollerad uppvärmning där bergvärmepumpen aldrig producerar mer, eller mindre, värme än vad som behövs. Energiförbrukningen optimeras på så vis utifrån bostadens förutsättningar samtidigt som slitaget på bergvärmepumpen minskar. Du får därför en investering som håller längre eftersom bergvärmepumpen inte behöver gå i full drift.  

Läs mer:  

Daikin Altherma Geo 3
Optimal värme med patenterad kompressor. Daikin Altherma Geo 3 är en inverterstyrd bergvärmepump som ger jämn inomhustemperatur året om. Varvtalsstyrningen anpassar automatiskt temperaturen efter husets behov och ger hög besparing. Förutom hög energieffektivitet och topprestanda kommer Altherma Geo 3 med ny uppdaterad design.
Bosch Compress 7001i LWMF
Effektiv bergvärmepump - Bosch Compress 7001i LWMF är en kraftfull bergvärmepump med inverterstyrning, som innebär att värmepumpen anpassar sig efter husets värmebehov. Du får jämn värme och en energieffektiv drift. Bergvärmepumpen Bosch Compress 7001i LWMF 12 passar den större familjen med stort varmvattenbehov, eller för dig med badkar. Helt enkelt en trygg värmelösning för huset, i många år framöver.