Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Vaillant | Bergvärmepump

Vaillant erbjuder bergvärmepumpar i tysk kvalitet, utvecklad EVI-teknik och hög årsverkningsgrad, för dig som vill spara pengar och samtidigt göra vår planet en tjänst.

Ta vara på förnybar energi med Vaillant bergvärme

Vaillant är en av Europas ledande producenter inom innovativa uppvärmnings- och varmvattensystem. De erbjuder intelligenta system som lätt kan kombineras med varandra. Vaillants bergvärmepumpar flexoTHERM och flexoCOMPACT utnyttjar effektivt berg, jord och luftens gratisenergi för uppvärmning av ditt hem. Det ger dig en ekonomisk värmelösning med minimalt underhåll och minimal påverkan på miljön. FlexoCOMPACT kommer med integrerad varmvattenberedare och FlexoTHERM utan varmvattenberedare.

Egenskaper för Vaillant bergvärme

Vaillant scroll-kompressor, även kallat värmepumpens kärna har en speciellt utvecklad EVI-teknik, samt 10 års kompressorgaranti. Det gör att du kan känna dig trygg, och du får en effektiv drift även vid låga temperaturer. Du får dessutom en tystgående värmepump med en hög årsverkningsgrad .

Om Vaillant

Valliant grundades 1874 i Tyskland och är ett familjeägt företag som idag är etablerade över hela världen. Dem erbjuder ett brett sortiment inom energibesparande värme- och ventilationssystem baserade på förnybara energikällor. Påsken 1899 får grundaren Johannes Vaillant syn på en hare i tidningen. Han tycker omedelbart om bilden då den illustrerar något nyskapande. Idag har haren 120 år på nacken och signerar Vaillant som varumärke. Vaillant ger dig en värmelösning med tysk kvalitet i en prisvinnande design redo att förse hem över hela världen med uppvärmningslösningar.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!