Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

WiFi-styrning & Fjärrstyrning för luftvärmepump

När man köper luft-luftvärmepump med WiFi-styrning är det inte alltid lätt att veta hur man ska göra för att få igång WiFi-styrningen. Man ska göra på olika sätt till olika appar och felmeddelanden betyder olika för varje varumärke. Det är helt enkelt en djungel att hitta rätt. Därför har vi på Polarpumpen satt ihop några enkla guider som kan underlätta för dig att få igång din WiFi-styrning.

Många fördelar med WiFi-styrning

Fördelarna att skaffa WiFi-styrning till din värmepump är många. En av de främsta fördelarna är att du slipper använda kontrollen för att styra din värmepump, det räcker med telefonen, som man oftast har i sin direkta närhet. En annan stor fördel är att du kan styra din värmepump på distans, vart du än befinner dig, så länge internetuppkoppling finns. Du kan med andra ord befinna dig på vägen mot din fjällstuga och sätta igång värmen, så att stugan är varm och skön redan när du kommer fram.

Grundläggande förutsättningar

För att det ens ska gå att installera WiFi-styrning till sin värmepump finns det några grundläggande förutsättningar som måste uppfyllas.

  • Nätverket ska ha frekvens 2,4 ghz.
  • Nätverkssignalen ska vara tillräckligt stark.
  • Att det finns plats på nätverket.
  • Att du har en smart enhet, där du kan styra pumpen.

Daikin WiFi-styrning

För dig som har köpt en luft-luftvärmepump från Daikin och behöver hjälp med att installera appen har vi skapat en steg för steg guide, där du enkelt kan få hjälp med installation och ihopkoppling av värmepumpen till till hemnätverk.

Daikin WiFi-styrning

Mitsubishi WiFi-styrning

För dig som har köpt en luft-luftvärmepump från Mitsubishi och behöver hjälp med att installera appen har vi skapat en steg för steg guide, där du enkelt kan få hjälp med installation och ihopkoppling av värmepumpen till till hemnätverk.

Mitsubishi WiFi-styrning

Samsung WiFi-styrning

För dig som har köpt en luft-luftvärmepump från Samsung och behöver hjälp med att installera appen har vi skapat en steg för steg guide, där du enkelt kan få hjälp med installation och ihopkoppling av värmepumpen till till hemnätverk.

Samsung WiFi-styrning

Panasonic WiFi-styrning

För dig som har köpt en luft-luftvärmepump från Panasonic och behöver hjälp med att installera appen har vi skapat en steg för steg guide, där du enkelt kan få hjälp med installation och ihopkoppling av värmepumpen till till hemnätverk.

Panasonic WiFi-styrning

Climatech GSM-styrning

Climatech är en av de vanligaste fjärrstyrningarna, för dig som vill ha styrning via GSM. Det perfekta alternativet för sommarstuga och fritidshus. Ta hjälp av vår guide för att installera din fjärrstyrning.

Climatech GSM-styrning

AirPatrol WiFi-styrning

Har du köpt AirPatrols WiFi-styrning? Då ska du ta en titt på vår guide över hur man installerar en sådan.

AirPatrol WiFi-styrning

NetHome Plus WiFi-styrning

Har du köpt NetHome plus WiFi-styrning? Då ska du ta en titt på vår guide över hur man installerar en sådan.

NetHome Plus WiFi-styrning