Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
I artikeln...
Installation av Comfort Cloud WiFi-styrning
Instruktionsvideo - se hur du gör!
Steg för steg guide

WiFi-styrning för Panasonic luftvärmepump

Med appen Comfort Cloud kan du enkelt kontrollera och styra din Panasonic luftvärmepump oavsett var du befinner dig i förhållande till luftvärmepumpen.

Tack vare WiFi-styrningen får du full kontroll över din användning, och en tydlig överblick som gör det enkelt för dig att ändra inställningar genom några enkla knapptryck. Det går också att övervaka energiförbrukningen, vilket gör det möjligt för dig att förstå vilka åtgärder du kan ta för att minska dina driftskostnader ytterligare.

Förutsättningar för installation- och användning av Comfort Cloud WiFi-styrning

Din luftvärmepump måste ha inbyggt WiFi, eller en extern tillvalsadapter.
Du behöver ha trådlöst internet installerad hemma.
Du behöver ladda ner appen Comfort Cloud till iPhone eller Android.

För att du ska kunna ansluta din luftvärmepump till WiFi-styrningen finns det några grundläggande förutsättningar som behöver uppfyllas:

  • Din luftvärmepump har möjlighet till WiFi-uppkoppling. Vissa modeller har inbyggt WiFi medan andra kräver tillvalsadaptern CZ-TACG1.
  • Du har trådlöst nätverk installerat.
  • Du har en smart enhet, via vilken du kan ladda ner Comfort Cloud appen och styra luftvärmepumpen.
  • Du har laddat ner Comfort Cloud appen (se instruktioner och länkar nedan).

Om dessa grundläggande förutsättningar är uppfyllda kan du gå vidare med installationen av Comfort Cloud.

Ladda ner och installera Comfort Cloud appen för WiFi-styrning

När alla grundläggande förutsättningar är uppfyllda behöver du ladda ner Comfort Cloud appen till din smarta enhet. När appen är nedladdad kan du koppla ihop den med din luftvärmepump.

Här laddar du ner Comfort Cloud appen:

Efter att du har laddat ner Comfort Cloud appen är det dags att ansluta din luftvärmepump till den trådlösa WiFi-styrningen. Nedan har vi samlat instruktionsfilmer som hjälper dig med installationen steg för steg. Följ videorna för en korrekt och smidig anslutning.

Instruktionsfilm för anslutning och installation av Comfort Cloud WiFi-styrning

Titta på instruktionsvideon för en steg för steg guide för installation- och anslutning avComfort Cloud WiFi-styrning. Videon visar instruktioner för modeller med inbyggd nätverksadapter. Om din luftvärmepump inte har inbyggt WiFi behöver du köpa till en tillvalsadapter (se information ovan).

Fördelar med WiFi-styrning till luftvärmepump

Med Comfort Cloud appen får du en smartare och mer effektiv styrning av din luftvärmepump.

Comfort Cloud ger dig kontroll över din inomhustemperatur. Du kan övervaka och styra flera enheter med samma applikation, om du har fler än en luftvärmepump installerad.
Du får ökad komfort. Med Comfort Cloud kan du värma upp eller kyla ner i förväg, och du får tillgång till alla funktionerna från avstånd.
Få en mer energieffektiv luftvärmepump. Med hjälp av energianvändningshistorik kan du analysera din energiförbrukning och jämföra historik för en bättre planering och lägre driftskostnad.
Du får snabbare problemlösning. Få information om driftstopp eller problem direkt till din smarta enhet, och gör det möjligt för andra användare att ändra inställningar när du inte är tillgänglig.