Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Referenser - Så tycker våra kunder

För oss på Polarpumpen.se är det oerhört viktigt att veta vad våra kunder tycker om våra produkter och tjänster. För att vi ska kunna bli ännu bättre behöver vi veta vad just du tycker. Vi uppskattar därför om du vill recensera ditt köp hos oss, oavsett om du är nöjd eller om du tycker det finns något vi kan förbättra.

Lämna omdöme här

5000 kunder kan inte ha fel

Polarpumpen har idag ca 5000 5-stjärniga omdömen sammanlagt på Trustpilot och Prisjakt. Närmaste konkurrent är inte ens i närheten av 1000 5-stjärniga omdömen sammanlagt. Därför känner vi oss trygga med att säga att vi är Sveriges största och mest omtyckta leverantör av värmepumpar.

Vi är stolta över våra omdömen

Vi tycker att det är viktigt med nöjda kunder och jobbar hårt för att få bra omdömen från våra kunder. Vi vet att en nöjd kund, är en kund som gärna kommer tillbaka, eller rekommenderar oss för sina vänner. Kika gärna på våra omdömen nedan:

Läs våra omdömen på Trustpilot
Läs våra omdömen på Prisjakt

Citat från nöjda kunder

Snabb service! Snabba svar via mail och en mycket bra produkt till ett bra pris!!
- Jonas

Mycket bra hantering av beställning, leverans samt installation. Rekommenderar varmt!
- Tomas

Kanonbra service, gick snabbt att få en bokad tid och installationen gick superfort och blev jättebra. Köpte en Hero och halverar våran elförbrukning mot tidigare så kommer tjäna igen den på ett år.
- Andreas Å

Företaget har visat på hög kundservice, bra kommunikation både via telefon och mejl vid köpet av min produkt. Jag rekommenderar verkligen detta företag och underleverantören för installationen av luftvärmepumpen.
- Jane A

Snabb leverans. Köpte till nedmontering och installation som gjordes proffsigt och enl. plan. Vi gick från luftvärmepump ala tidigt 90-tal till luftvärmepump ala 2019 (Panasonic CS- LZ35TKE) och den nya är fantastisk! Värmer upp hela huset på 169 kvm. Mer än nöjd!
- Therese

nöjda kunder