Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Vår affärsidé

Polarpumpens affärsidé består av fem viktiga element: miljö, helhetslösningar, rådgivning, pris och sortiment. Med gedigen branschkunskap och lång erfarenhet har Polarpumpen sedan starten 2007, varit en föregångare i branschen, som ständigt växer och är på jakt efter nya utmaningar.

Fokus på miljö i dubbel bemärkelse

Vi tycker att det är viktigt med en bra miljö - både inomhus och på jorden i stort. Därför satsar vi på produkter och tjänster som bidrar till en bättre miljö - i ditt hus och för jordens klimat.

Vi erbjuder tekniska helhetslösningar för hemmet, som sänker din elförbrukning, förbättrar ditt inomhusklimat, säkerställer att ditt hus mår bra och gör ditt liv lite enklare.

Smidiga helhetslösningar för ditt hus

Hos oss kan du kombinera produkt, installation, tilläggstjänster och tillbehör, så du får det just du behöver eller önskar.

Vi tycker att det ska vara enkelt och smidigt för dig som kund att underhålla och förbättra ditt hus. Att vara husägare innebär många utmaningar och det är inte alltid tiden räcker till. Därför ska det vara smidigt att köpa hem kompletta helhetslösningar på nätet. Vi var faktiskt först med att sälja värmepumpar med installation på nätet, och arbetar ständigt på att utöka med nya installationer.

Nätverket av installatörer är stort och handplockat. Polarpumpen är noga med att alla samarbeten lever upp till såväl branschens som företagets egna krav. Du som kund kan därför känna dig trygg med att få en väl utförd installation.

Polarpumpen är certifierade enligt ISO 17020:2012.

» Läs om Polarpumpens certifieringar

”Från det att vi började sälja installationer som en tjänst över Internet, så har vi lärt oss otroligt mycket om hur detta görs på rätt sätt. För att kunna specificera tjänsten så rotade vi, i ett tidigt skede, begreppet Standard-installation för värmepumpar i Sverige.” 

- Martin Gerre, VD

Kunnig rådgivning

Våra experter hjälper dig att hitta rätt lösning för ditt hus och svarar gärna på dina frågor. Våra hus är fulla med tekniskt komplexa produkter som kan vara svåra att begripa sig på. Därför tycker vi att det är viktigt att du kan få prata med någon och få svar på just dina frågor.

Våra säljare utbildas kontinuerligt på våra produkter och produktområden. Från vår telefonrådgivning till, installatörerna som hjälper dig med de sista detaljerna på plats, ska du kunna få den hjälp du behöver. Vill du prata med våra rådgivare så ringer du 0770-777600.

Låga priser för alla

Vårt mål är att kunna erbjuda dig riktigt bra priser på både produkter och hantverkartjänster. Detta lyckas vi med genom att vara en stor aktör på marknaden. Eftersom vi kan köpa in stora partier med produkter, kan vi pressa priserna.

Brett & kvalitetssäkrat sortiment

För Polarpumpen har det alltid varit självklart att kunna erbjuda dig som kund ett brett sortiment, så att det finns något som passar alla förutsättningar och önskemål.

Samtidigt är vi mycket noga med att endast ta in kvalitetsprodukter i vårt sortiment. När vi överväger att ta in nya modeller i vårt sortiment, är frågan om kvalitet alltid central. Du kan känna dig trygg med att våra produkter håller en hög standard.