Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Samarbeten

Polarpumpen är beroende av bra samarbeten med andra, både privatpersoner och företag. I vårt nätverk finns många återförsäljare och installatörer som säljer och installerar våra produkter.

Partners

Polarpumpen är ett växande företag och ett sätt för oss att växa är genom olika typer av samarbeten. Genom att samarbeta med olika partners kan vi gemensamt hitta nya bra lösningar för våra kunder.

Vill du bli en partner till Polarpumpen? Kontakta oss på marknad@polarpumpen.se

Leverantörer

Goda samarbeten med leverantörer är avgörande för att vi ska kunna erbjuda våra kunder ett rekordbrett sortiment av kvalitetsprodukter till förmånliga priser. Är du en leverantör med spännande produkter, som du tror skulle passa i vårt sortiment? Skicka oss ett mail på info@polarpumpen.se, så kan vi diskutera ett framtida samarbete!

Återförsäljare

Polarpumpen har marknadens bredaste sortiment av luftvärmepumpar och samarbetar med återförsäljare i hela Sverige. Du hittar dina produkter hos oss, till förmånliga priser. Givetvis får du support och snabb service och vi har alltid mycket på lager för omgående leverans till både små och stora kunder. Skicka oss gärna ett mail på info@polarpumpen.se eller ring 0770-777600 så kan vi förhoppningsvis ha ett framtida samarbete!

Installatör

Tack vare ett brett kontaktnät med installatörer kan vi idag erbjuda installation till en stor del av våra produkter. I samband med att efterfrågan ökar, ökar också behovet av installatörer och vi är alltid intresserade av att utöka kontaktnätet för att kunna tillmötesgå våra kunders behov.

Är du en kyltekniker, kylmontör eller kanske har en kylfirma som vill samarbeta med oss? Vi strävar alltid efter att utöka vårt kontaktnät och vill gärna komma i kontakt med företag som vill hjälpa oss att installera produkter som vi säljer. Vi erbjuder installationer till allt från värmepumpar, spabad och avfuktare till både privatpersoner och företag över hela Sverige.

För att komma i kontakt med oss kan du skicka ett mail på info@polarpumpen.se eller ringa 0770-777 600, för att diskutera ett framtida samarbete.

Influencer eller bloggare

Är du influencer eller bloggare med fokus på hus och bostad eller kanske uppvärmning och energi? Då vill vi gärna samarbeta med dig. Kontakta oss på marknad@polarpumpen.se om detta är något för dig!