Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Certifieringar

Polarpumpen vill att du som kund, skall kunna känna dig trygg med att handla av oss och därför är det viktigt för oss att kunna visa upp våra certifieringar. Här kan du läsa mer om certifieringar som vi har, och vad de olika certifieringarna innebär.

Trygg E-handel

Trygg E-handel

Trygg e-handel är en certifiering som gör det säkrare för konsumenter att handla på nätet. Trygg e-handel ställer en rad olika krav på den certifierade e-butiken. E-butiker, som är certiferade enligt trygg e-handel testas med jämna mellanrum. Kontrollanter genomför bland annat "provköp", för att se till att företaget sköter sig. Trygg e-handel uppmärksammar också klagomål från konsumenter.

» Se certifikat

certifierad Fujitsu-återförsäljare

Certifierad Fujitsu Återförsäljare

Polarpumpen är en certiferad återförsäljare av Fujitsu nordenanpassade värmepumpar. Det innebär att Polarpumpen är certifierade av FG Nordic att sälja, installera och underhålla Fujitsus produkter i Sverige. Certifieringen garanterar bland annat att företaget:

  • Har produkt- och sortimentkännedom
  • Behärskar förekommande programvaror för design, styrenheter och service för produkterna
  • Omfattas av utställda garantier
  • Inte säljer sido-importerade produkter

Soliditet betyg AAA

Soliditet

Soliditet ger betyg utifrån kreditvärdering. Det bästa betyget man kan få är AAA och det har vi på Polarpumpen. För att få kreditbetyg AAA krävs bland annat att företaget omsätter mer än 2 miljoner, har varit verksamt i minst 10 år och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt.

god kreditvänlighet

UC Sigill

UC Sigill och certifikat visar på att ett företag är kreditvärdigt. Polarpumpen har God kreditvärdighet enligt UC Sigill. Kreditvärderingssystemet räknar ut risken för att det aktuella företaget hamnar på obestånd inom ett år. Med God kreditvärdighet bedöms Polarpumpen ha 99,26-99,76 % sannolikhet till överlevnad.

medlem svenska kyl & värmepumpföreningen

Medlem i Svenska Kyl & Värmepumpföreningen (SKVP)

Polarpumpen AB är stolta medlemmar i Svenska Kyl & Värmepumpföreningen (SKVP). SKVP är en förening för kyl- och värmepumpsbranschen, där både tillverkare, importörer, installatörer och serviceföretag samlas. Som en stor aktör på den svenska värmepumpsmarknaden är det självklart för oss på Polarpumpen att vara en del av den stora branschorganisationen.

Uppdaterade runt det senaste

Genom medlemskapet får vi på Polarpumpen koll på det senaste inom branschen. Vi får information när det blir ändringar i lagar och förordningar, så att vi kan se till att alltid följa det som gäller just nu.

Genom att hålla koll på det som händer inom branschen, men också vilka politiska diskussioner som sker både i Sverige och inom EU - är vi bättre förberedda inför framtiden och kan anpassa oss, så att du som kund alltid kan få bästa möjliga information och service.

Ett medlemskap som ställer krav

Medlemskapet i Svenska Kyl & Värmepumpföreningen ställer också krav på oss som företag. Exempelvis finns det krav på ekonomi, miljömässighet, etik och fackmannamässighet. Det finns också krav på att man använder arbetskraft med rätt certifiering för olika arbetsuppgifter.

De etiska kraven innebär en trygghet för dig som kund. Exempelvis innefattar de att: En medlem ska verka för att kunden på bästa sätt får sina krav och förväntningar tillgodosedda. Vårt medlemskap i Svenska Kyl & Värmepumpföreningen innebär att du som kund kan lita på att vi gör vårt bästa för att du ska bli nöjd.

Vi på Polarpumpen AB tycker att det är bra att det ställs krav på branschen och för oss är det självklara krav att leva upp till, oavsett medlemskap.

Endast certifierade kyltekniker

Polarpumpen har ett företagscertifikat för kylarbeten och använder endast certifierade kyltekniker vid värmepumpsinstallationen. Du kan känna dig trygg med att du får en kompetent installatör, om du använder dig av våra installatörer.