Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Samarbeten

Polarpumpen är beroende av bra samarbeten med andra, både privatpersoner och företag. I vårt nätverk finns många återförsäljare och installatörer som säljer och installerar våra produkter.

Återförsäljare

Polarpumpen har marknadens bredaste sortiment av luftvärmepumpar och samarbetar med återförsäljare i hela Sverige. Du hittar dina produkter hos oss, till förmånliga priser.

Läs vidare om att samarbeta med oss som återförsäljare

Installatör

Vi samarbetar med installatörer runtom i hela Sverige. Vi säljer en mycket stor mängd värmepumpar varje år och behöver pålitliga installatörer runom i Sverige, som vill hjälpa oss med installationerna.

Läs vidare om att samarbeta med oss som installatör

Partners

Polarpumpen är ett växande företag och ett sätt för oss att växa är genom olika typer av samarbeten. Genom att samarbeta med olika partners kan vi gemensamt hitta nya bra lösningar för våra kunder.

Läs vidare om våra partnersamarbeten

Leverantörer

Goda samarbeten med leverantörer är avgörande för att vi ska kunna erbjuda våra kunder ett rekordbrett sortiment av kvalitetsprodukter till förmånliga priser.

Läs mer om våra leverantörssamarbeten

Bloggare

Polarpumpen söker också samarbeten med instressanta bloggare. Om du bloggar om hem och trädgård, eller kanske miljö eller energi, har vi ett speciellt erbjudande till dig!

Läs vidare om att samarbeta med oss som bloggare