Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Referenser och omdömen

För oss på Polarpumpen.se är det oerhört viktigt att veta vad våra kunder tycker om våra produkter och tjänster. För att vi ska kunna bli ännu bättre behöver vi veta vad just du tycker. Vi uppskattar därför om du vill recensera ditt köp hos oss, oavsett om du är nöjd eller om du tycker det finns något vi kan förbättra.

5000 kunder kan inte ha fel

Polarpumpen har idag ca 5000 5-stjärniga omdömen sammanlagt på Trustpilot och Prisjakt. Närmaste konkurrent är inte ens i närheten av 1000 5-stjärniga omdömen sammanlagt. Därför känner vi oss trygga med att säga att vi är Sveriges största och mest omtyckta leverantör av värmepumpar.

Vi är stolta över våra omdömen

Vi tycker att det är viktigt med nöjda kunder och jobbar hårt för att få bra omdömen från våra kunder. Vi vet att en nöjd kund, är en kund som gärna kommer tillbaka, eller rekommenderar oss för sina vänner. Kika gärna på våra omdömen nedan:

» Läs våra omdömen på Trustpilot
» Läs våra omdömen på Prisjakt

Citat från nöjda kunder

 Snabb service! Snabba svar via mail och en mycket bra produkt till ett bra pris!! 
- Jonas

 Mycket bra hantering av beställning, leverans samt installation. Rekommenderar varmt! 
- Tomas

 Kanonbra service, gick snabbt att få en bokad tid och installationen gick superfort och blev jättebra. Köpte en Hero och halverar våran elförbrukning mot tidigare så kommer tjäna igen den på ett år. 
- Andreas Å

 Företaget har visat på hög kundservice, bra kommunikation både via telefon och mejl vid köpet av min produkt. Jag rekommenderar verkligen detta företag och underleverantören för installationen av luftvärmepumpen. 
- Jane A

 Snabb leverans. Köpte till nedmontering och installation som gjordes proffsigt och enl. plan. Vi gick från luftvärmepump ala tidigt 90-tal till luftvärmepump ala 2019 (Panasonic CS- LZ35TKE) och den nya är fantastisk! Värmer upp hela huset på 169 kvm. Mer än nöjd! 
- Therese

Skriv ditt eget omdöme om Polarpumpen

Det är våra kunder som tar oss framåt! Det viktigaste för oss på Polarpumpen är att våra kunder är nöjda, och det är också viktigt för oss att veta hur du som kund upplevde ditt köp och vår service. Dela med dig, oavsett om du är supernöjd eller mindre nöjd, så att vi får chansen att bli bättre!

Har du handlat hos oss på Polarpumpen.se? Vad tyckte du? På nedanstående siter kan du recensera oss, för att hjälpa oss, men också andra kunder.

Här kan du lämna omdöme: