Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Ren energi & 500 kronor i rabatt!

Telge Energi

500 kronor i rabatt direkt på köpet

Ren el och rent samvete när du handlar hos Polarpumpen! Är du på väg att flytta eller är du intresserad av ett smartare miljöval av el? Då är det nu du ska passa på! Du får 500 kronor i rabatt på ditt köp hos Polarpumpen vid tecknande av elavtal hos Telge Energi. Du får ett rörligt obundet elavtal som du när som helst kan säga upp, om du mot förmodan inte är nöjd.

Läs mer om elavtalet

Varför välja Telge Energi? 

Hos Telge Energi får du ett rörligt obundet elavtal (förutom tillfredsställelsen i att  framtida generationer som - glada och tacksamma - kommer att kunna få njuta av ett bättre klimat). Den rena elen kommer från solkraft, vindkraft och vattenkraft vilket gör att man som kund hos Telge bidrar till ett bättre klimat och utbyggnad av förnybara energikällor.

Och om detta inte är skäl nog att fundera över ditt elval, så kanske miljöhjälte-titeln samt 500 kronor i rabatt kan få fresta..? 

Läsa mer om våra vänner Telge Energi!

Telge Energi erbjudande

Så tar du del av erbjudandet

För att ta del av erbjudandet och samtidigt bli kund hos Telge Energi, ange rabattkod TELGE i kassan*.

500 kronor kommer direkt att dras bort på din beställning, därefter skickas avtalsvillkoren ut till dig, via mail och SMS. När du godkänt villkoren så tar Telge Energi hand om resten av arbetet åt dig och inom kort har du blivit en miljöhjälte och sparat pengar!

*Genom att ange koden i kassan och ta del av erbjudandet, godkänner du att teckna elavtal med Telge Energi. Telge Energi får därmed fullmakt att inhämta dina anläggningsuppgifter från ditt nätbolag och kontakta elbolag om ev. bindningstid och från när du kan byta elleverantör. 

Frågor och funderingar?

Har du frågor och funderingar på elavtalet så kan Telge Energi svara på allt (vardagar, kl 8-20)!

telefon0200-43 84 40 

e-mail[email protected]

 

Har du frågor om värmepumpar och eller problem med rabatten, så har du oss på Polarpumpen (vardagar, kl 8-17)

telefon0770-777 600

e-mail[email protected]