Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Gullberg & Jansson Q15 Poolvärmepump

Gullberg & Jansson
Q15 Poolvärmepump

Värmer pooler 15 - 35 m³
Wi-Fi Kompatibel
Grålackerat stålkabinett

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

24 600 kr
Gullberg & Jansson Q15 Poolvärmepump

Q15 Poolvärmepump

24 600 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Gullberg & Jansson Q15 Poolvärmepump - Miljösmart poolvärmepump med WiFi - Tänk att få njuta av en varm pool oavsett vilket väder sommaren bjuder. Med en effektiv poolvärmepump kan du njuta av härligt varmt vatten, utan att det lämnar stora spår i plånboken.
Härlig värme med låg energiförbrukning
Poolvärmepumparna i Q-serien kan minska uppvärmningskostnaden för din pool med 70-80 % (beroende på utomhustemperatur). Den energieffektiva poolvärmepumpstekniken gör att du får flera gånger så mycket värme i poolen, jämfört med den el poolvärmepumpen förbrukar. Q15 från Gullberg & Jansson har en värmeeffekt på upp till 6,5 kW och ett COP-värde på 5,3 - 4,9 vid 15 °C utomhus och en pooltemperatur på 26 °C. Den klarar att värma pooler på 15-35 m3.

Med det svenska klimatet i centrum
Gullberg Jansson tillverkar poolvärmepumpar för svenskt klimat. Därför redovisas också COP-värdet (hur mycket effekt värmepumpen ger jämfört med vad den förbrukar) vid 15°C i luften, som ligger nära medeltemperaturen under sommaren för större delen av Sverige. På så vis kan du bilda dig en bra uppfattning om hur mycket energi du kan spara i svenskt klimat. När det gäller materialval, har poolvärmepumparna också utvecklats med det svenska klimatet i åtanke. Tåliga material som passar svenska väderförhållanden har genomgående valts ut till poolvärmepumparna i Q-serien.

Enkel styrning via LED-display eller app
En användarvänlig, digital LED-display gör att du enkelt kan ändra poolvärmepumpens inställningar. Du ändrar lätt den aktuella temperaturen i poolen eller ställer in poolvärmepumpens timer. Gullberg Janssons Q-serie är dessutom WiFi-kompatibel och kan styras via en praktisk app för iPhone eller Android.

Vi rekommenderar en bypass
Med hjälp av en bypass regleras flödet till poolvärmepumpen. Ett lagom flöde minskar slitaget på värmeväxlaren och poolvärmepumpen får en balanserad drift. Du slipper dessutom onödiga flödesfel. Dessutom går det att strypa flödet helt, exempelvis vid underhåll. Om du köper bypassen samtidigt som poolvärmepumpen, får du den till ett rabatterat pris.

Noga utvalda komponenter
När Sveriges ledande tillverkare av poolvärmepumpar skapar en ny produkt är det kvalitet in i minsta detalj som gäller. Självklart används titanvärmeväxlare som tål kontakt med poolvatten, oavsett om det är klorerat eller salt. Stålkabinettet är robust och grålackerat. Luftutblåset är horisontellt.

Avancerad värmepumpsteknik för svenskt klimat
Poolvärmepumpen bygger på en avancerad värmepumpsteknik med fokus på det nordiska klimatet. Det effektiva köldmediet R32 används för att få ut en maximal effekt. Q-serien kommer dessutom med en temperaturstyrd avfrostningsfunktion, för att fungera optimalt under svenska förhållanden.

Fler fördelar:
- Effektiv värmepumpsteknik
- Utvecklad för svenskt klimat
- Tåliga komponenter
- Användarvänlig LED-display
- Appstyrning för iPhone och Android
- Vinteröverdrag ingår
- Installationstillbehör ingår

Generellt
- Garanti: 3 års fullservicegaranti och 7 års materialgaranti för kompressorn

Teknisk information

VarumärkeGullberg & Jansson
Art.Nr.Q15
Anslutning El1-fas
Anslutning Vatten50 mm
Tillverkarens Art.Nr.Q15
Säkring10 A
TypPoolvärmepump
Spänning230 V
Djup418 mm
Max Värmekapacitet6,5 kW
Min Värmekapacitet1 kW
Höjd605 mm
Tillverkargaranti3 år
Köldmediemängd400 g
Köldmedium TypR32
Ljudnivå39 - 51 dBa
Vikt48 kg
Bredd1000 mm