Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Gullberg & Jansson S30-3p Poolvärmepump
Gullberg & Jansson S30-3p Poolvärmepump
Gullberg & Jansson S30-3p Poolvärmepump

Gullberg & Jansson
S30-3p Poolvärmepump

Värmer pooler 40 - 65 m³
WiFi-kompatibel
För inomhuspooler
44 900 kr
Gullberg & Jansson S30-3p Poolvärmepump

S30-3p Poolvärmepump

44 900 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Gullberg & Jansson S30-3p Poolvärmepump - Miljösmart poolvärmepump med låg totalkostnad - Poolvärmepumparna för inomhusbruk från Gullberg & Janssons S-serien är miljösmarta och ger dig en skön värme i din pool till en låg totalkostnad. Med S30-3p installerad till din pool kan du minska dina uppvärmningskostnader med ungefär 70% på årsbasis i jämförelse med elvärme.
Det svenska klimatet som utgångspunkt
Gullberg & Jansson har det svenska klimatet som utgångspunkt nä de tillverkar sina poolvärmepumpar och därför är verkningsgraden samt värmeeffekten angivna vid 15°C i utomhustemperatur. Värmeeffekten för S30-3p är 8,8 kW och COP-värdet är 4,5, vilket innebär att den ger drygt fyra gånger mer i energi än vad den förbrukar.

Säkrare drift och miljövänligt köldmedium
Både inomhus- och utomhusdel till poolvärmepumpen S30-3p, har robusta stålkabinett som är lackerade i antracitgrått med luftutblåset horisontellt placerat. I S30-3p används det miljövänliga köldmediet R410A, vilket även är effektivt. Poolvärmepumpen har även en inbyggd flödesvakt som ger en säkrare drift samt ger en enkel installation då unionskopplingar kan göras.

Den elektroniska expansionsventil bidrar till att poolvärmepumpen får en mycket högre effekt, verkningsgrad samt energieffektivitet, framförallt vid en lägre utomhustemperatur. Dess titanvärmeväxlare tål både klorerat samt saltat vatten.

Poolvärmepumpen måste installeras av en certifierad kyltekniker och rekommenderas att installeras tillsammans med en spetsvärmekälla.
Smarta funktioner i ett användarvänligt utförande
Poolvärmepumpen S30-3p har en användarvänlig LED-display där du på ett enkelt sätt ställer in temperaturen i din pool. S30-3p har även en timerfunktion som gör att du kan välja när du vill att din pool ska ha en viss temperatur och då den är WiFi-kompatibel kan den enkelt fjärrstyras via en smartphone som iPhone eller Android. Den temperaturstyrda avfrostningsfunktionen sköter avfrostningen för dig så du kan tänka på annat. Du får även med de installationstillbehör som behövs samt ett vinteröverdrag till din poolvärmepump.

Komplettera med en bypass
En bypass hjälper till att reglera flödet till poolvärmepumpen och med ett lagom flöde minskas slitaget på värmeväxlaren. Poolvärmepumpen får då en mer balanserad drift och du slipper även flödesfel som kan uppstå i onödan. För att underlätta vid underhåll, kan du strypa flödet helt när du har en bypass kopplad till pumpen. Köper du en bypass tillsammans med poolvärmepumpen får du den till ett rabatterat pris.

Fler fördelar
- Robust stålkabinett
- WiFi-kompatibel
- Miljövänligt köldmedium
- Användarvänlig LED-display
- Temperaturstyrd avfrostningsfunktion

Generellt
- Garanti: 3 års fullservicegaranti och 7 års materialgaranti för kompressorn

Teknisk information

VarumärkeGullberg & Jansson
Art.Nr.S30-OU-3P
Anslutning El3-fas
Anslutning Vatten50 mm
Värmeeffekt-/2,0/- kW
Tillverkarens Art.Nr.S30-OU-3P
Säkring10 A
TypPoolvärmepump
Spänning400 V
Djup372 mm
Värmeeffekt Nominell2 kW
Värmekapacitet Nominell8,8 kW
Höjd605 mm
Tillverkargaranti3 år
Energiförbrukning3,5 kWh/år
Köldmediemängd1600 g
Köldmedium TypR410A
Ljudnivå54 dBa
Vikt57 kg
Bredd954 mm