Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Gullberg & Jansson X30-3p Poolvärmepump

Gullberg & Jansson
X30-3p Poolvärmepump

Värmer pooler 50 - 75 m³
3-fas
12,7 kW i värmeeffekt

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

49 300 kr
Gullberg & Jansson X30-3p Poolvärmepump

X30-3p Poolvärmepump

49 300 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Gullberg & Jansson X30-3p Poolvärmepump - Smart poolvärmepump för både plånbok och miljö - Gullberg & Janssons poolvärmepumpar för utomhusbruk från X-serien är miljösmarta och har en mycket hög verkningsgrad samt värmeeffekt. kan du med en poolvärmepump från Gullberg & Janssons V-serie minska dina uppvärmningskostnader med 70-85% i jämförelse med elvärme.
Flexibel installation och miljövänligt köldmedium
Poolvärmepumpen X30-3p har en DC-fläktmotor som är borstlös och har därför en mycket lägre ljudnivå än många andra poolvärmepumpar. Även energiförbrukningen blir lägre samt att poolvärmepumpens livslängd blir längre. Installationen av X30-3p är mycket enkel och flexibel då det robusta stålkabinettet har ett vertikalt luftutblås. Köldmediet R32 som används i poolvärmepumpen X30-3p är både effektivt och miljövänligt. Med hjälp av den inbyggda flödesvakten blir det en säkrare drift och unionskopplingar kan även göras, så att installationen blir enkel.

Svenska klimatet som mittpunkt
Gullberg & Janssons poolvärmepumpar tillverkas med det svenska klimatet som mittpunkt och därför är värmeeffekten och verkningsgraden angivna vid 15°C i utomhustemperatur. X30-3p har en värmeeffekt på 12,7 kW och ett COP-värde på 4,8, vilket innebär att den ger nästan fem gånger mer i energi än vad den förbrukar. Med sin elektroniska expansionsventil blir poolvärmepumpens effekt, verkningsgrad samt energieffektivitet mycket högre, speciellt när utomhustemperaturen är lägre. Värmeväxlaren i Gullberg & Janssons poolvärmepumpar är gjord av titan som är ett mycket tåligt material och tål både salt- samt klorvatten.

Användarvänlig med smarta funktioner
Den digitala LED-displayen är användarvänlig och du kan på ett enkelt sätt ändra temperaturen i din pool eller ställa in en timer för när du vill att vattnet ska vara uppvärmt. Poolvärmepumpen X30-3p är även WiFi-kompatibel och kan på ett enkelt sätt fjärrstyras via en smartphone, både med iPhone eller Android. Med den temperaturstyrda avfrostningsfunktionen sköter din poolvärmepump avfrostningen för dig. Du får även med ett vinteröverdrag till din poolvärmepump samt de installationstillbehör som behövs.

Komplettera med en bypass
En bypass hjälper till att reglera flödet till poolvärmepumpen och med ett lagom flöde minskas slitaget på värmeväxlaren. Poolvärmepumpen får då en mer balanserad drift och du slipper även flödesfel som kan uppstå i onödan. För att underlätta vid underhåll, kan du strypa flödet helt när du har en bypass kopplad till pumpen. Köper du en bypass tillsammans med poolvärmepumpen får du den till ett rabatterat pris.

Fler fördelar
- Borstlös fläktmotor
- Miljövänligt köldmedium
- Flexibel installation
- WiFi-kompatibel
- Digital LED-display
- Automatiskt avfrostningsfunktion

Generellt
- Garanti: 3 års fullservicegaranti och 7 års materialgaranti för kompressorn
- Säkringsstorlek: C-karaktär, A 3x10

Teknisk information

VarumärkeGullberg & Jansson
Art.Nr.X30-3P
Anslutning El3-fas
Anslutning Vatten50 mm
Tillverkarens Art.Nr.X30-3P
TypPoolvärmepump
Spänning400 V
Djup490 mm
SäkringC 10 A
Max Värmekapacitet12,7 kW
Min Värmekapacitet2,5 kW
Höjd862 mm
Tillverkargaranti3 år
Köldmediemängd800 g
Köldmedium TypR32
Ljudnivå39-50 dBa
Vikt90 kg
Bredd1161 mm