Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Neptun Family Comfort Spabad
Neptun Family Comfort Spabad
Neptun Family Comfort Spabad
Neptun Family Comfort Spabad

Neptun
Family Comfort Spabad

Rymmer 6 personer
44 Kromade jets
Belysta vattenfall

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

84 990 kr
Neptun Family Comfort Spabad

Family Comfort Spabad

84 990kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Ej angivet
  -  
(fraktkostnad: ej angiven)

Beskrivning

Family Comfort i Neptuns Family-serie passar perfekt för dig som vill ha lite extra finesser för härlig avkoppling oavsett årstid. Belysta vattenfall, LED-belysning och flera effektiva jets, är några av de lyxiga funktionerna. Comfort rymmer upp till 6 personer varav en plats är liggplats.
44 jets och skön massage

Comfort är ett kvalitativt spabad med treskikts isolering och effektiva jets. Det finns 44 kromade jets som ger en skön ryggmassage. Med två kraftiga vattenpumpar varav en med två olika hastigheter kan du och hela familjen njuta av härlig välgörande massage.

Mycket spa för pengarna

I Comfort ingår mycket utrustning som i många andra spabad är tillval. Bland annat är badet utrustat med Balboa manöverpanel, som är ett marknadsledande varumärke från USA med högkvalitativa tjänster och produkter. Exempel på vad mer som ingår är:
-Ett tjockt thermolock - minskar dina uppvärmningskostnader och bibehåller värmen i vattnet. Fungerar även som ett bra skydd mot smuts och regn.
-Nackkuddar - För extra komfort.
-Ett startpaket med kemikalier - Klor Tab 10, filterrengöring, teststickor pH/klor, pH Plus, pH Minus

Spabad med LED-belysning

Comfort Spabad är som alla bad i Family-serien utrustad med LED-belysning. I detta bad finns det två flerfärgade LED-lampor under vattnet samt slingor i vattenlinjen och belysta vattenfall. Du kan själv välja om du vill att undervattnets belysning ska skifta mellan 7 olika färger, eller om du vill ha ett fast sken. Oavsett så garanterar vi att belysningen bidrar till en upplevelse utöver det vanliga.

Prisvärt med bra kvalitet

Family Comfort är passar dig som inte vill behöva tumma på kvaliteten. Materialet i Comfort är Lucite behandlad Akryl, som är UV-beständig och skyddar mot solens starka strålar. Färgen på insidan är marmorinspirerad och utsidan har en träimiterad grå färg.

Isolering för nordiskt klimat

Tänk att hoppa i ett varmt spabad runt 38 grader en kall och krispig vinterdag. Alla spabad i Neptuns serie är välisolerade för att klara det nordiska klimatet. Isoleringen på spabadet består av Triple Thermal Shield som innebär en 3-skiktsisolering med termofolie. Det bibehåller värmen från pumpar och värmare samtidigt som kylan stängs ute.

Fler fördelar:

- Balboa Styrsystem
- Nackkuddar
- En liggplats
- Två kraftfulla massagepumpar
- 44 st Jets
- LED-belysning
- Akryl-material
- Lock, nackkuddar, startpaket & filter ingår
- Bra isolering

Egenskaper
Generellt


- 3 års garanti.*

*- 2 års driftsgaranti (undantag ozonator, nackkuddar, spalock och filter)- 3 års läckagegaranti- 3 års materialgaranti på elektroniskt styrutrustning, pumpar och värmare- 5 års akrylgaranti (gäller endast vid användning av godkända spakemikalier):

Teknisk information

VarumärkeNeptun
Art.Nr.87111101
RengöringOzonator och patronfilter
FärgSilver/Svart/Vit, Svart/Silver Marble
ManöverpanelBalboa
BelysningJa, LED
SerieFamily
TypSpabad
Spänning400 V
Värmefunktionproduct_attribute_3
Höjd89 mm
Längd220 mm
Tillverkargaranti3 år
Antal Personer6 st
Vikt3561806 kg
Bredd220 mm
Volym1450 l