Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Billig poolvärmepump

På Polarpumpen erbjuder vi ett brett sortiment av poolvärmepumpar i olika prisklasser. För dig som söker en billig poolvärmepump är det viktigt att du utgår från poolens storlek och din önskade temperatur och anpassar värmepumpens kapacitet därefter. En poolvärmepump ger mycket värme för lite energi, men om poolvärmepumpen behöver gå på högsta effekt kontinuerligt kommer energiförbrukningen att öka och därmed även dina totala kostnader. För att få en så billig poolvärmepump som möjligt bör du därför köpa en med lite högre kapacitet om du vet att du vill ha en riktigt varm pool.

P10 från Gullberg & Jansson

P10 - Gullberg & Jansson

  • Värmer pooler 5 - 15 m³
  • Grålackerat plastkabinett
  • 3 kW i värmeeffekt

1 8500 kr

Välj ett mindre känt varumärke

Som med de flesta andra produkter finns det även poolvärmepumpar som kostar lite mer för att de är utvecklade av välkända varumärken. Om du vill hitta en poolvärmepump till ett riktigt bra pris rekommenderar vi att du väljer en från ett mindre känt varumärke. Då får du ofta samma effekt, men betalar flera tusenlappar mindre. På Polarpumpen hittar du såväl välkända som mindre kända varumärken, i olika prisklass, så att det finns något som passar alla kunder.

Täck poolen när du inte badar

En viktigt del av att få ner dina uppvärmningskostnader är att du ser till att minska dina värmeförluster. När poolen inte är täckt kan vattentemperaturen minska med upp till 6 grader under en enda natt. Genom att välja en pooltäckning som passar för din pool, håller du kvar mer värme i poolen och minskar mängden energi som din poolvärmepump behöver använda för att bibehålla rätt temperatur.

Pooltäckning