Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Poolvärmepumpar för mindre pooler (<30 m³)

Här hittar du våra poolvärmepumpar som passar en mindre pool; pooler på upp till 30 m³. Kanske har du en lite mindre pool för småbarnen att leka i?

Tänk på att poolvärmepumparnas maxkapacitet är uppskattad utifrån att poolen har bra isolering och är övertäckt när den inte används. Det är ofta bra att välja en något kraftigare modell; då går uppvärmningen dessutom lite snabbare. Läs mer

P10 från Gullberg & Jansson

P10 - Gullberg & Jansson

  • Värmer pooler 5 - 15 m³
  • Grålackerat plastkabinett
  • 3 kW i värmeeffekt

1 8900 kr

Pro Mini 6 - Aquaheat

Pro Mini 6 - Aquaheat

  • Värmer pooler upp till 20 m³
  • Låg ljudnivå
  • Stilren design

1 9990 kr

I Lager

Hitta rätt kapacitet till en mindre pool

Det är viktigt att poolvärmepumpen har rätt kapacitet. Förutsättningar som utomhusklimat, poolens isolering och hur poolen används påverkar vilken poolvärmepump du bör välja.

Välja rätt poolvärmepump

När du väljer poolvärmepump är det viktigt att hitta rätt kapacitet. En lagom kraftig poolvärmepump säkrar en trygg och ekonomisk uppvärmning av poolen. Men det finns även annat som skiljer poolvärmepumparna åt. Kanske vill du ha en poolvärmepump med WiFi-styrning?

Ta hjälp av våra texter: Vilken poolvärmepump ska jag välja? Rätt kapacitet till poolen

Ring oss

Tala med en expert, som verkligen kan det här med poolvärme. Få hjälp med att hitta en poolvärmepump som passar just till din pool och dina önskemål. Du når oss på: 0770-777600.