Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,2
Delbetalning med Svea

Varumärken Poolvärmepump

Köp din poolvärmepump hos Polarpumpen. Här i vår e-butik hittar du poolvärmepumpar av hög kvalitet, som ger en stor besparing och håller länge i vårt svenska klimat. Polarpumpen har ett rekordbrett sortiment av olika värmepumpar. Som Nordens största leverantör av värmepumpar på internet är det självklart för oss att även erbjuda poolvärmepumpar i sortimentet. Våra utvalda märken för poolvärmepumpar kännetecknas av samma höga kvalitet och fokus på svenskt klimat, som vårt övriga sortiment.

Polarpumpen har ett brett sortiment av poolvärmepumpar

Polarpumpen har ett rekordbrett sortiment av olika värmepumpar. Som Nordens största leverantör av värmepumpar på internet är det självklart för oss att även erbjuda poolvärmepumpar i sortimentet. Våra utvalda märken för poolvärmepumpar kännetecknas av samma höga kvalitet och fokus på svenskt klimat, som vårt övriga sortiment.

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

Aquaheat

AquaHeat är Polarpumpens eget märke, som utvecklats av några av Sveriges mest skickliga experter på poolvärmepumpar. Våra effektiva poolvärmepumpar är unika på marknaden och håller en mycket hög kvalitet in i minsta detalj.

Hitta poolvärmepumpar från Aquaheat här

Gullberg & Jansson

Vi är stolta över att kunna erbjuda poolvärmepumpar från Nordens ledande tillverkare av poolvärmepumpar - Gullberg och Jansson. De levererar poolvärmepumpar av hög kvalitet för svenskt klimat, precis vad vi vill erbjuda dig som kund.

Hitta poolvärmepumpar från Gullberg & Jansson här

Swim & Fun

Swim & Fun är ett danskt företag, som grundades 2006 och har sedan dess haft en raketartad utveckling de senaste åren, samt tilldelas ett flertal priser. Idag är de en marknadsledande distributör för pool och tillbehör i Norden. Deras fokus är att erbjuda ett brett utbud av produkter som barnfamiljer har råd med. Swim & Fun hittar alltid nya sätt att utveckla nya och innovativa koncept för trädgårdspool och övriga pooltillbehör.

Hitta poolvärmepumpar från Swim & Fun här