Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Infracenter Inomhuspaket 5 Infravärmepanel

Infracenter
Inomhuspaket 5 Infravärmepanel

Värmer upp till 35 m²
Jämn inomhustemperatur
Enkel montering
13 564 kr
Infracenter Inomhuspaket 5 Infravärmepanel

Infracenter Inomhuspaket 5 Infravärmepanel

13 564 kr
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-4 veckor.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Värmepaket med 2 st 630W-paneler och 2 st 420W-panel. Montera i taket och njut av effektiv värme och uppvärmt golv. Perfekt för de större, gemensamma ytorna i hemmet som vardagsrummet eller det större köket.
Ett värmepaket för det större utrymmet

Sprid ut värmepanelerna i ditt hus för att njuta av en jämnare inomhustemperatur. Infravärmen ger uppvärmda ytor och på det viset behålls värmen längre i rummet. InfraCenters LT-paneler är tillverkade i aluminium och har därför en mycket låg vikt. Detta gör dem särskilt fördelaktiga för placering i taket.

Detta ingår i paketet:

- 2 x LT630W-paneler
- 2 x LT420W-panel
- Trådlös rumstermostat IC310SR
- Mottagare IC868


Smart värme

Infravärmen i värmepanelen lagrar värme i föremål och ytor, som sedan blir till egna värmekällor i rummet. Infravärmen gör värmepanelen till en effektiv värmespridare då den lagrade värmen stannar kvar längre i rummet, även om ett fönster eller dörr skulle öppnas. Även om värmepanelen stängs av stannar värmen kvar längre i rummet genom de olika föremålen som lagrat värmen och fortsätter sprida den i rummet.

Anpassad för hörn

Formen på värmepanelerna är anpassad och utformad för utsatta hörn som ofta har en större risk för att drabbas av fukt då värmen sällan tar sig ända dit. Placera värmepanelerna enkelt i utsatta hörn i ditt hem för att förhindra att de drabbas av fuktproblem. Om värmepanelerna placeras i taket skapar man bäst förutsättningar för optimal värmespridning.

Minimalt underhåll

Värmepaneler innehåller inte något filter, eller rörliga delar, och är därför mycket lätta att hålla rena. Du behöver endast en fuktad trasa för att snabbt rengöra panelen. Att inte använda luften som värmelagring innebär även att du får betydligt mindre damm som yr runt hemma. En stor fördel för allergiker.

Styrs med termostat

För att du på ett enkelt sätt ska kunna reglera och styra temperaturen från din värmepanel behöver du en termostat. En för varje rum där du vill ha möjlighet att styra temperaturen i. Termostaten är inget krav för att värmepanelen ska fungera, men utan termostat kommer panelen att verka på full effekt automatiskt. Med en termostat går det att reglera effekten på värmepanelen efter dina behov och på så sätt spara pengar genom minskad energiförbrukning. I detta paket ingår det en trådlös rumstermostat och en mottagare med möjligheten att köpa till fler vid behov. Vill du minska kabeldragningen i rummet kan man placera mer än en mottagare i samma rum. Läs mer om våra olika tillbehör till värmepaneler här:

Fler fördelar:

- Effektiv värme
- Minimalt underhåll
- Bättre luftkvalitet
- 3 års produktgaranti

Egenskaper
Generellt
- Garanti: 3 års produktgaranti

Teknisk information

VarumärkeInfraCenter
Art.Nr.vpi-pak-5-p
FärgVit, RAL 9016
Säkring10 A
SerieAlu Lite
YtaMatt
TypInfravärmepanel
Spänning230 V
Djup15 mm
Effekt kW vid Uppvärmning till Medelvärme/Medeltemp2100 kW
Höjd1800 mm
IP-KlassningIP44
Tillverkargaranti3 år
Vikt22 kg
Bredd600 mm