Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor

Liten varmvattenberedare 50 liter

En varmvattenberedare på runt 50 liter räcker förvånansvärt långt - snabb dusch, disk och handtvätt. De används främst i sommarstugor och attefallshus, där den lilla storleken underlättar vid placering och installation.

Varmvattenberedare för ett litet behov

De små varmvattenberedarna är utvecklade för att passa i fritidshus, attefallsshus och liknande. De tar liten plats och erbjuder många alternativ vid installation. Samtidigt räcker det varma vattnet förvånansvärt långt

Varmvattenberedare för fritidshus

Sommarstugor och fritidshus står ofta tomma i långa perioder, men när stugan väl har inneboende kan de vara många. Här kan det vara lite lurigt att veta hur mycket varmt vatten som faktiskt behövs. Varmvattenberedare på runt 50 liter kan vara ett bra alternativ. Det varma vattnet räcker till en snabb dusch och tanken värms snabbt igen, om det varma vattnet tagit slut.

» Varmvattenberedare för sommarstugor och fritidshus

Varmvattenberedare för attefallshus

Bor det någon permanent i attefallshuset eller används den kanske som gäststuga? I sådana fall kan det behövas lite varmt vatten för handtvätt, dusch och disk. En varmvattenberedare på ca 50 liter räcker långt i attefallshuset.

» Varmvattenberedare för sommarstugor och fritidshus

Varmvattenberedare för kolonistuga

De små varmvattenberedarna används också ofta i kolonistugor. De kan hitta sin naturliga plats i en kompakt kolonistuga och erbjuda bekvämlighet i form av varmt vatten för handtvätt och disk.

Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!