Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Varumärken Krypgrundsavfuktare

Krypgrunden är en utsatt del av huset när det kommer till fukt och mögel. Med en avfuktare för krypgrund med smart teknik kan du enkelt skydda huset och hålla fukten borta. Köp en krypgrundsavfuktare med låg energiförbrukning och lång livslängd för ett långsiktigt fuktskydd av krypgrunden. Alltid fast pris på avfuktare och installation.

För många är varumärket viktigt. Ett varumärke kan stå för trygghet och bra kvalitet, eller kanske bra kvalitet trots låga priser. Du kanske redan har en produkt hemma som är tillverkad av exempelvis Acetec och är mycket nöjd med den produkten. I så fall kan det kännas självklart att även köpa din krypgrundsavfuktare från Acetec. I dagsläget erbjuder vi krypgrundsavfuktare från följande varumärken:

Polarpumpen har ett brett sortiment

Vi på Polarpumpen är mycket stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av krypgrundsavfuktare. Vi arbetar ständigt med att ta in fler kvalitetsmärken i sortimentet, med målet att du som kund själv ska kunna välja det som passar dig bäst.

Vi på Polarpumpen säljer för närvarande följande märken:

Acetec

I Acetecs sortiment hittar du effektiva och energisnåla avfuktare som är lämpade för avfuktning i krypgrund, där fukt och mögel behöver förebyggas. När du väljer att köpa sorptionsavfuktare från Acetec kan du räkna med användarvänliga och lättskötta produkter av bra kvalitet. Acitec utvecklar sina avfuktare utefter att alla ska kunna använda och installera den, just på grund av att fukt kan drabba alla. Acetecs sorptionsavfuktare samlar inte på sig vatten i en slang eller behållare, utan leder ut fukten i en luftström. Perfekt för utrymmen där du inte har ständig uppsikt.

Hitta krypgrundsavfuktare från Acetec här

Arctus Nordic

Trots att det finns många välkända och högkvalitativa varumärken som utvecklar produkter för ditt hem är det få som är lika väl anpassade för vårt hårda nordiska klimat. Om du vill vara säker på att din krypgrundsavfuktare presterar under årets alla dagar är Arctus en smart väg att gå. Med Arctus produkter får du hög kvalitet, snygg design och innovativa lösningar i en och samma produkt. I fuktiga utrymmen trivs mögel och skadedjur bra och framväxten av dessa kan leda till en rad olika problem för såväl dig som din fastighet. Med en krypgrundsavfuktare från Arctus kan du förebygga jobbiga och dyra problem som följer med fuktskador och säkerställa att ditt inomhusklimat är sunt och skapar välmående.

Hitta krypgrundsavfuktare från Arctus Nordic här

Drybox

Drybox är ett svenskt varumärke. Både utveckling och produktion sker i Sverige. De är inte bara anpassade utan i grunden utvecklade för nordiskt klimat och därför ett tryggt val för ditt hem. Dryboxs avfuktare är klassiska sorptionsavfuktare eller adsorptionsavfuktare, som de också kallas. En välbeprövad teknik, som ger ett effektivt skydd mot fukt.

Hitta krypgrundsavfuktare från Drybox här

EchoDry

EchoDry är specialiserade på sorptionsavfuktare, som passar i krypgrunder och andra utrymmen där fukt ställer till med problem. Varumärket stället höga krav på både funktion och kvalitet.

Hitta krypgrundsavfuktare från EchoDry här

Trygghetsvakten

TrygghetsVakten är marknadsledande inom avfuktare som använder värme- och ventilationsteknik. De finns i flera varianter för krypgrunden och passar både dig som vill undvika problem eller redan har konstaterade problem. Krypgrundsavfuktarna är intelligenta och anpassar insatserna efter de aktuella förutsättningarna - och på så vis är de mycket energisnåla.

Hitta krypgrundsavfuktare från Trygghetsvakten här

Woods

I Woods breda sortiment finns avfuktare som passar i krypgrunden. Säkra ett bra klimat i krypgrunden och säkerställ att huset inte tar skada. Woods avfuktare för krypgrund har extra hög luftgenomströmning och blir på så vis effektiva i krypgrunden. Woods började tillverka sina avfuktare 1950, i den Kanadensiska staden Guelph i Ontario. Sedan starten har Woods hjälpt mer än 600 000 hushåll till en renare luft inomhus genom att förebygga fukt och mögelskador i hemmet. Woods står för kvalitet, pålitlighet och hög kapacitet. Detta samtidigt som avfuktarna använder lägsta möjliga energiförbrukning.

Hitta krypgrundsavfuktare från Woods här