Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Vardagar 08-17

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
0770 - 777 600

Kundservice

Vardagar 09-16

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
0770 - 777 600
Mina Sidor
Airmove Flow 100 Badrumsfläkt

Airmove
Flow 100 Badrumsfläkt

Frånluftsfläkt Airmove Flow - enkel
795 kr
Airmove Flow 100 Badrumsfläkt

Flow 100 Badrumsfläkt

795 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fraktkostnad 49 kr

Beskrivning

Badrumsfläkt med konstantdrift och fuktsensor - 100mm i diameter. I ett hus med självdragsventilation kan det vara svårt att kontrollera luftflödet. Med badrumsfläkten Airmove Flow, en frånluftsfläkt med en kontinuerlig drift och fuktsensor, får du ett jämnare luftflöde samt en bättre luftkvalitet i våtutrymmen. Fläkten drivs av en effektiv kullagermotor som har en låg strömförbrukning.
Bli kvitt den dåliga luften inomhus
För att du ska slippa dålig luft inomhus, som bland annat kan ge dig huvudvärk, hjälper det inte att du endast får in frisk luft. Den använda luften som du och din familj har förbrukat behöver även ventileras ut. Med en badrumsfläkt som endast är styrd av luftfuktigheten i ditt badrum eller våtutrymme, blir det inget kontinuerligt luftbyte inomhus och mycket av den använda luften blir då kvar i ditt hus. Det blir även svårt att få in frisk luft om det inte finns en fläkt som drar ut den gamla luften. Har du däremot en badrumsfläkt med kontinuerlig drift, kan du säga hej då till den dåliga luften inomhus.

Kontinuerlig drift i två hastigheter
Airmove Flow har två hastigheter, låg och hög. Så länge luftfuktigheten inte överstiger 65 %, går fläkten i låghastighetsläge. När luftfuktigheten överstiger 65 % går fläkten över till höghastighetsläget i 15 minuter eller tills dess att luftfuktigheten understiger 65 %.

Installation, placering och underhåll
För att säkerställa att monteringen är gjord enligt branschnormer, ska installation av badrumsfläkten Airmove Flow 100 göras av en behörig fackman. Fläkten ska placeras så högt upp det går i rummet och långt ifrån dörren för att den ska vara så effektiv som möjligt. Viktigt att tänka på är att luften ska kunna passera fritt i huset som exempelvis genom luftspalt vid stängda dörrar. Fläkten bör även rengöras från bland annat damm och andra partiklar vid jämna mellanrum för att få en optimal drift.

Fler fördelar
- Fuktsensor
- Kontinuerlig drift
- Kontrollerat och jämnare luftflöde
- Bättre luftkvalitet
- Utbytbar front med olika designvarianter

Teknisk information

VarumärkeAirmove
Art.Nr.850000008