Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Bra betyg hos Prisjakt
Sveriges största installatörsnät!
Telefon 0770 - 777 600Mina Sidor
Airmove Flow Frånluftsfläkt
Airmove Flow Frånluftsfläkt
Airmove Flow Frånluftsfläkt

Airmove
Flow Frånluftsfläkt

Kontinuerlig drift
Bättre luftkvalitet
Kontrollerat luftflöde
795 kr
Tillfälligt slut  - Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fraktkostnad 49 kr

Beskrivning

Frånluftfläkt Airmove Flow är en badrumsfläkt för hus med självdragsventilation. I ett hus med självdragsventilation kan det vara svårt att kontrollera luftflödet. Med badrumsfläkten Airmove Flow som är en frånluftsfläkt med en kontinuerlig drift, får du ett jämnare luftflöde samt en bättre luftkvalitet.
Övrigt
- Temperaturområde: 0-40°C
- Förbrukning: 3,1/4,7 W
- Lufttryck: 12/15 PA
- Luftflöde (min/max): 57/86 m3/h
- Ljudnivå (min/max): 21/26 dB
- Rörets diameter: 100 mm

Bli kvitt den dåliga luften inomhus
För att du ska slippa dålig luft inomhus, som bland annat kan ge dig huvudvärk, hjälper det inte att du endast får in frisk luft. Den använda luften som du och din familj har förbrukat behöver även ventileras ut. Med en frånluftsfläkt som endast är styrd av luftfuktigheten i ditt badrum eller våtutrymme, blir det inget kontinuerligt luftbyte inomhus och mycket av den använda luften blir då kvar i ditt hus. Det blir även svårt att få in frisk luft om det inte finns en fläkt som drar ut den gamla luften. Har du däremot en frånluftsfläkt med kontinuerlig drift, kan du säga hej då till den dåliga luften inomhus.

Kontinuerlig drift i två hastigheter
Airmove Flow har två hastigheter, låg och hög. Så länge luftfuktigheten inte överstiger 70 %, går fläkten i låghastighetsläge. När luftfuktigheten överstiger 70 % går fläkten över till höghastighetsläget tills dess att luftfuktigheten understiger 70 %. Därefter stannar fläkten i 15 minuter för att sedan övergå till låghastighetsläge igen.

Installation, placering och underhåll
För att säkerställa att monteringen är gjord enligt branschnormer, ska installation av frånluftsfläken Airmove Flow ska göras av en behörig fackman. Fläkten ska placeras så högt upp det går i rummet och långt ifrån dörren för att den ska vara så effektiv som möjligt. Viktigt att tänka på är att luften ska kunna passera fritt i huset som exempelvis genom luftspalt vid stängda dörrar. Fläkten bör även rengöras från bland annat damm och andra partiklar vid jämna mellanrum för att få en optimal drift.

Teknisk information

VarumärkeAirmove
Art.Nr.850000008
FärgVit
Garanti2 år
TypBadrumsfläkt
Luftflöde86 m3/h
Spänning230 V
Diameter100 mm
IP-KlassningIPX4
Ljudnivå26 dBa