Sveriges största installatörsnät
prisjakt stjärnor4,6
Delbetalning med Svea

Installation av frånluftsfläkt

Vid beställning av frånluftsfläkt erbjuder vi dig även installation av den, så att du slipper göra jobbet själv och sedan kan njuta av att ditt inomhusklimat blivit bättre. De installatörer vi samarbetar med har många års erfarenhet inom branschen, för att installationen ska bli så bra som möjligt. Vid beställning av installation av frånluftsfläkt fördelar vi arbetet på en installatör. Sedan kontaktar installatören dig för tidsbokning när det passar er båda.

Vi installerar i stora delar av Sverige

Vi har ett stort nätverk av installatörer i hela Sverige där vi kan erbjuda dig installation av frånluftsfläkt.

Varumärken vi installerar

De varumärken vi säljer kan även våra installatörer installera. Just den här installationen är speciellt utformad för frånluftsfläkten Airmove Flow.

Så beställer du en installation frånluftsfläkt

Beställning av installation till din frånluftsfläkt, görs på samma sida där du beställer produkten innan den läggs i varukorgen.

Pris för installation av frånluftsfläkt

Priset för en installation av frånluftsfläkt är satt efter vad arbetet kostar att utföra. Vad som ingår i installationen finns specificerat under fliken “Installation” på produktens sida. Om något extra behöver göras som inte ingår i installationen, brukar detta gå att lösa mot en extra kostnad.

ROT-avdrag

Vid installation av frånluftsfläkt kan du minska kostnaden med 30 % genom att nyttja ROT-avdrag för det arbete som utförs.

För att kunna använda dig av ROT-avdraget, behöver vi följande uppgifter från dig:

  • Ditt personnummer
  • Fastighetsbeteckningen på den fastighet där arbetet ska utföras

Skatteverkets förutsättningar för ROT-avdrag behöver även uppfyllas, och det är du som kund som ansvarar för att kontrollera så att du har möjlighet att utnyttja rotavdraget i enlighet med Skatteverkets regler.

Garantin påverkas av installationen

När du köper en frånluftsfläkt med installation av oss, får du en längre och mer fullständig garanti. Exakt garantitid kan du läsa på produktens sida under teknisk information. Köper du endast frånluftsfläkten utan installation, är det 2 års materialgaranti på produkten.